Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

O nouă ediție a concursului de reportaje ”Iosif Țiproc”. Tema din acest an: Cum mi-am (pe)trecut pandemia

Ediția din acest an a concursului de reportaje ”Iosif Țiproc” îi provoacă pe participanți să își descrie experiența din timpul pandemiei. Concursul, ajuns deja la cea de-a VIII-a ediție, va avea loc la sfârșitul lunii iunie și se adresează tuturor sătmărenilor.

Tema concursului este ”CUM MI-AM (PE)TRECUT PANDEMIA” și se adresează tuturor sătmărenilor, indiferent de vârstă. Participanții vor descrie experiența lor personală din timpul pandemiei: ,,Demersul nostru are la bază necesitatea de a lăsa posterității mărturiile directe ale comunității noastre din timpul pandemiei din 2020. ca document fundamental pentru generațiile care vin’’ anunță organizatorii.

Textele vor fi transmise în format electronic, în font 12 Normal, Times New Roman până la data de 19 iunie 2020 pe adresa de e-mail: [email protected] sau în scris, pe adresa Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, strada Mihai Viteazu nr. 32.

Un juriu format din jurnaliști și scriitori sătmăreni va acorda următoarele premii:

  • Marele Premiu
  • Premiul I
  • Premiul II
  • Premiul III
  • Premiul Asociației culturale “Sătmărenii”
  • Premiul Asociației Scriitorilor de Nord Vest
  • Premiul familiei Țiproc

Cele mai valoroase lucrări vor fi publicate într-un volum care va apărea anul acesta, editat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.