Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Noul inspector școlar general a fost instalat în funcție

Astăzi, 28 mai, prefectul Radu Bud a participat la instalarea noului inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Anișoara Boitor.

Anișoara Boitor este profesor de Limba și Literatura Română și a fost numită inspector școlar general al IȘJ Satu Mare prin ordinul Ministrului Educaţiei și Cercetării din data de 27.05.2020.

Instalarea a avut loc la sediul Inspectoratului, în prezența inspectorilor școlari generali adjuncți Delia Gavra și Kallos Zoltan și a fostului inspector școlar general Călin Durla.

8 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    De ce a trebuit sa fie inlocuit din functie un om capabil , care a castigat postul prin concurs ?

  2. Maria Răspunde

    Pentru că i-a expirat concursul

  3. Big Brother Răspunde

    Ciuma galbena schimba pe banda rulanta sefii de instirutii. Si-i inlocuieste cu niste incompetenti. Vezi in speta. Dl prf Durla e un profesionist desavarsit, in timp ce duduia e o somitate din Supur

  4. x-ulescu Răspunde

    sper sa fie invatatura pt . psd ..cum ajung la putere ..afara cu toti cei pusi in functii de pnl !! si cu cei adusi de ei in institutii !!
    Normal ar fi ca in aceste functii sa fie pusi oameni alesi de cei care isi desfasoara activitatea in domeniu

  5. Adinutza Răspunde

    Omul acesta a meritat postul pentru ca era cel mai bun din tot Inspectoratul Școlar Satu Mare.Indiferent ce culoare politica avea era un om cu coloana vertebrală care stia exact ce e de facut in orice situatie.Ciuma ciumelor galbene pune ce au chef pe toate posturile,mai rau ca pe vremea PSD-ului.politica nu ar avea ce sa caute in institutii,dar lingaii sunt multi la numar…Asa ca ce me miram ca sunt schimbați oameni BUNI in defavoarea celor care au”limba cât mai lunga”…Si apoi ne întrebăm de ce nu merg treburile…Vai de nația ta de lume…

  6. Observator Răspunde

    Unde va sunt mastile , ca sunteti mai mult de …..o persoana in birou ? Sau e valabila regula doar pt. …..prostime ? Scuze , am uitat , acum , se excepteaza de la orice regula pnl-istii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.