Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Pacienții suspecți de COVID-19, testați înainte de a fi internați la Spitalul Județean. Se intervine direct doar în cazurile de urgență!

Pacienții suspecți de Coronavirus sunt testați înainte de a fi internați la Spitalul Județean Satu Mare, a declarat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian. Până la sosirea rezultatului, înainte de a fi internați, pacienții vor fi plasați într-un izolator.

El a precizat că se testează, în primul rând cazurile oncologice, dializa și pacienții la care există vreo suspiciune că pacientul ar fi bolnav de Coronavirus, mai exact, tuse, febră și alte simptome asociate virusului.

La cazurile de urgență maximă, dacă viața omului este în pericol, chiar dacă există suspiciune de Coronavirus, se testează persoana rapid, însă intervenția se face înainte de sosirea rezultatului, potrivit informaților obținute de PortalSM.

7 comentarii

  1. Altu Răspunde

    După ce moare îi puteți sufla în fund. Tratați oamenii, că sunt boli mai mortale decât covrig. Ați ținut o zi întreagă un pacient cu covrig cu unul fără,au stat la taifas,bot în bot și ce să vezi ,respectivul nu a contactat boala. Ciudat lucru, că eroii în alb spun că și numai faptul că te gândești la virus te infectează.

  2. covid 19 Răspunde

    Cand s-a pus odata problema testarii in masa venim acum ca doar cei suspecti vor fi testati. Toti care intra pe poarta spitalului trebuie testati tampitilor. Spitalele au devenit vectori de infectare si voi veniti cu prostii din astea.

    • Covid-20 Răspunde

      Cam 70% din bolnavii covid provin din sistemul medical, din cel de asistență socială sau cei care au trebuit să se interneze din varii motive. Așa eroi sunt medicii că te doare capul! Am ajuns ca spitalele și căminele de bătrâni să fie vectorii de transmitere. Exact acelea care ar trebui să ne protejeze/vindece. Între timp bolnavii cronici necovrig nu au dreptul la tratament. Imediat se va găsi careva să-mi spună că nu e adevărat! Să vă spun ce s-a întâmplat? Analize ioc, medicul de specialitate scrie scrisoare medicală către medicul de familie care prescrie telepatic rețeta. Vi se pare ok? Mie nu! Apoi vom citi cum vor pica în curând pe capete acești bolnavi cronici necovid tratați necorespunzător. Sau ei vor fi valul 2? Ca să nu mai vorbesc de viitorii bolnavi psihici generați de faza cu #staiacasă!

  3. Altu Răspunde

    @Covid-20,cum crezi că se pregătește valul 2? Rezultatele neglijării bolnavilor noncovid,se vor vedea peste câteva luni când vor muri în timp scurt mulți oameni. Atunci vor da vina pe Covrig, că doar nu o să recunoască greșelile lor. Și așa iar urmează o stare de urgență. Bugetarii vor susține chestia asta pt că ei au avut numai de câștigat.

  4. Covid-20 Răspunde

    Revin. Astăzi s-au anunțat două noi decese. Una din ele, cu numărul de ordine 1240, un bărbat de 68 de ani din Alba figurează printre altele la comorbidități cu infecție cu Clostridium difficile!!!! Adică infecție prin definiție exclusiv intraspitalicescă!!! Că nu vă e rușine…… Acești eroi?
    Mai bine citiți ce spune fostul președinte al Colegiului Medicilor din România dr. Astărăstoaie. Mă gândesc că trebuie să fie în temă cât de cât, adică nu e părerolog.
    Eu dacă eram în pseudogrupul ăsta de comunicare numai de rușine nu puneam infecția cu Clostridium. Așa de rușine.

  5. garcea Răspunde

    Pai asa au luat covrigu si alte spitale ca au venit asimptomatici cu alte probleme si au infectat fara sa bage in banuiala doftorii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.