Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PROIECT. Zonă industrială nepoluantă într-o comună din județul Satu Mare

Primăria Homoroade va amenaja o zonă industrială nepoluantă. ,,Strategia de dezvoltare locală a comunei Homoroade pentru perioada 2017-2022’’ prevede amenajarea unei zone industriale pentru dezvoltarea investițiilor private în sectoarele de industrie, producție și servicii, anunță primarul Simion Ardelean.

În zona industrială vor fi concesionate către investitori loturi de teren la preț redus, obligându-i pe aceștia să-și stabilească sediul social în comuna Homoroade, după finalizarea construcțiilor.

,,Primăria va asigura în zona industrială utilitățile (apă, canalizare, electricitate, telefonie) și va obține avizele și autorizațiile necesare în acest scop. Astfel, va creste atât numărul locurilor de muncă, cât și veniturile la bugetul local (redevența, taxa de teren și impozitele salariilor)”, mai spune primarul comunei Homoroade.

5 comentarii

  1. avut Răspunde

    Pe bune? dacă tot faceți un document, faceți-l ca lumea. Jumătate frazele sunt cu diacritice, jumate fără, se vorbește despre un parc „industiral”, wtf?

    • realist2 Răspunde

      De ce va asteptati la corectitudine si profesionalism din partea unei institutii publice. Ar fii trebuit sa va obisnuiti cu mizeria.:))

  2. trilulilu Răspunde

    De-a dreptul caraghios! Parc industrial acolo? Cine va lucra acolo??? De unde mână de lucru??? Ce înțeleg prin industrie “nepoluantă”??? Sau e bani pentru studii de fezabilitate pentru proiecte așa de-a moca?

  3. Garuboz Răspunde

    Pai e cam mic salariul la angajatii din primarie si saracutii trebuie s-a prinda niste contracte ca majoritatea mai au si cate un SRL.

  4. varu Răspunde

    Mai sant lemne in Codru ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.