Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Toți elevii din Satu Mare vor primi gratuit cartele SIM pentru acces la internet

Toți elevii din județul Satu Mare vor primi gratuit cartele SIM pentru acces la internet, în urma unui parteneriat încheiat între Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și Telekom.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a încheiat un contract de colaborare cu Telekom, prin care toate unitățile de învățământ primar, gimnazial, profesional și liceal din județul Satu Mare pot să utilizeze platforma informatică Adservio, pentru desfășurarea procesului de învățare on-line.

Toți elevii din învățământul primar, gimnazial, profesional și liceal vor beneficia de câte un SIM de date mobile, pentru acces gratuit la internet, până în data de 31 august 2020.

Pe baza unei situații realizate recent, pentru ca toți elevii să aibă acces pe platforma de e-learning ar fi nevoie de sprijinirea a 6400 de elevi la nivelul județului  nostru cu câte un dispozitiv cu un cost estimat la 3-400 de lei.

5 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Si unde o sa le bage?!?! In c..?!?! Multi copii nu au smartphone sau tablete…cica se dau cartele SIM cu internet….

  2. ombre Răspunde

    eu cred ca sunt multe firme de succes in Satu Mare, poate prin sponzorizare s-ar rezolva aceasta problema ,ei pot sa-si scada din impozit,s-a dovedit ca sunt multi oameni cu inima mare in acest oras si in tara poate poate se va auzi si citi acest articol si se va rezolva, nu trebuie neaparat cel mai scump aparat ci unul care face fata !

  3. platitor de taxe Răspunde

    toti gunoii sa returneze banii furati de la popor si copiii nostri vor avea de toate, inclusiv un viitor

  4. Septico Răspunde

    O sa primeasca daca nu ataca virusul.Este bani ca si pene pe broasca.

  5. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Statul se organizează și le va da tablete când deja se va termina pandemia! Și atunci vor da niște rahaturi de proastă calitate la copii. Vezi programul laptele și cornul! Ce tamtam s-a făcut că ce bine e! Cine are copii la școală știe ce mizerie se dă! Așa va fi și aici.
    Dar eu am o altă întrebare. De ce a trebuit să vină ditamai pandemia asta ca să descoperim ce problemă avem? Până acum în rapoarte oficiale toate erau roz bonbon și frumos mirositoare? Totuși 250000 de copii să nu aibă acces la învățare nu e de ici de colo !!! Adică aproape 10% din totalul copiilor înscriși la școală? Până acum s-au ascuns?😱😱😱😤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.