Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Tot mai mulți sătmăreni încearcă să fenteze restricțiile. Dosare penale pe bandă rulantă

Tot mai mulți sătmăreni încearcă să fenteze restricțiile. Patru indivizi au fost prinși de polițiști cu adeverințe de angajator false.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au fost înregistrate astăzi patru dosare penale având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Concret, în data de 02.05.2020, agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru verificarea respectării restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţe militare, au legitimat un număr de patru persoane care circulau pe raza localităţii Valea Vinului.

La solicitarea lucrătorilor de poliţie de a prezenta documentele, prin care să justifice deplasarea, aceştia au prezentat adeverinţe emise de angajatori pe numele lor. În urma verificărilor efectuate în baza de date REGES s-a stabilit că persoanele în cauză nu figurează ca fiind angajate în cadrul respectivelor societăţi.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, sub supravegherea Parchetului de pe Iângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.