Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Adrian Albu, despre schimbarea directorilor: Nimeni nu e de neînlocuit

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a vorbit astăzi despre schimbările ce au avut loc în ultima perioadă la nivelul conducerilor instituțiilor publice, precizând că ,,nimeni nu e de neînlocuit”, iar cei de la partidele de opoziție ,,s-au agitat mai mult decât trebuie.

Partidul Național Liberal a fost aspru criticat în ultima perioadă, în special de partidele de opoziție, după ce mai mulți directori de instituții publice din Satu Mare au fost înlocuiți din funcție. Președintele PNL, Adrian Albu, a ținut să facă ,,lumină în acest caz.”

,,În mod evident, cei de la partidele de opoziție s-au agitat mai mult decât trebuie. Vreau să vă spun că instituțiile publice din Satu Mare și din toată România sunt pline de oameni care sunt măcar la fel de bine pregătiți ca cei care le conduc sau poate chiar mai bine pregătiți, așa că nimeni nu poate să spună că este de neînlocuit”, a declarat președintele PNL Satu Mare.

Adrian Albu a dat și câteva exemple prin care a explicat de ce au fost schimbați anumiți directori.

,,Domnului Durla (fostul inspector școlar general al ISJ Satu Mare, n.red.) i-a expirat mandatul și cu asta s-a închis discuția. Nu mai avea rost să i se prelungească mandatul, oricum nu eu decid aceste chestiuni ca să fiu foarte clar (…) Și în ceea ce o privește pe celebra doamnă Bekessy (fostul director APM Satu Mare, schimbat din funcție după 15 ani, n.red.) despre care eu nu am niciun cuvânt de spus de rău, a stat foarte multă vreme la conducerea acelei instituții și până la urmă de foarte multe ori s-a dovedit că este chiar o frână”, a mai declarat Adrian Albu.

4 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Au fost 2 oameni capabili,competenti,iar voi gunoaielor v-ati pus lingaii de cu ai voștri.Numai rahaturi și rebuturi…ciuma galbenă ce sunteti…De aceea nu merge nimic in tara asta.Nu se merge pe competențe ci doar pe cine linge mai mult și bine.RUSINE

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Albule, despre dna. Bekessy chiar ca nu poti vorbi decit de bine.
    Dar asa este, nimeni nu este de neinlocuit.
    Sa nu uiti asta si dupa ce o sa treceti in opozitie !

  3. Satmarean Răspunde

    Pe directorul Bozai Voda Cristian de la ADP, cand il schimbati?. Care chiar hiberneaza de 15 ani si este urmarit penal pentru fraudarea institutiei pe care o conduce.

  4. Adi Răspunde

    Mai ales Tu , un om foarte slab pregătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.