Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Klaus Iohannis: După 15 iunie se pot redeschide mall-urile

După ce discutat cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri din Cabinet despre măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, președintele Klaus Iohannis a făcut câteva declarații în ceea ce privește noile măsuri de relaxare. Cu toate că vor fi mai puține restricții, nu se va renunța la starea de alertă

,,Considerăm că este posibil să luăm noi măsuri de relaxare. Unele restricții nu vor mai fi în vigoare după 15 iunie. Se vor redeschide mall-urile fără restaurante și locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private cu 20 de persoane în interior și 50 în exterior”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, tot după data de 15 iunie, se vor redeschide grădinițele și sălile de fitness.

,,Va fi posibilă după 15 iunie redeschiderea grădinițelor și creșelor private. Va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness, cu respectarea distanțării și deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale”, a mai spus președintele.

Președintele a mai precizat că starea de alertă va fi prelungită.

,,Având în vedere că mai avem pacienți internați în spitale, suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă. Vor fi mai puține restricții, dar considerăm că nu se poate continua fără acest instrument”, a conchis Klaus Iohannis.

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Nu m-ar mira sa aud vreodata, din vreo gura oarecare, un mesaj de la Covit cum ca lumea a inceput cu el iar noi trebuie sa-i fim vesnic datori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.