Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Adrian Cozma aduce lămuriri după afirmațiile președintelui PNL Satu Mare, Adrian Albu

Directorul de cabinet al prefectului, Adrian Cozma, a reacționat după ce președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Albu, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, că ,,opiniile domnului Cozma nu reprezintă opinia PNL”, aluzie la faptul că Adrian Cozma ar exprima păreri politice din poziția de director de cabinet al prefectului.

Redăm integral poziția lui Adrian Cozma:

Referitor la ultimele declaraţii din spaţiul public legate de activitatea mea politică şi administrativă, fac câteva precizări. În toţi aceşti ani am fost membru simplu al PNL. Nu sunt funcţionar public, prin urmare nu am o problemă în a exprima puncte de vedere în plan politic. Chiar şi funcţionarii publici pot fi membri de partid aşadar nu văd ce explicaţii aş avea de dat pe această temă. Fac parte dintr-o echipă care e preocupată de problemele din judeţ şi asta îmi ocupă majoritatea timpului. Sigur că în acest an avem alegeri şi sunt preocupat de acest lucru. Cred că e mult mai important ca PNL Satu Mare să adune energiile bune în jurul unui proiect de schimbare politică, care să aducă o dezvoltare reală judeţului şi oraşului. Pentru asta e nevoie de fiecare membru şi simpatizant al PNL şi de fiecare dintre cei care cred în nevoia schimbării pe care o putem realiza în alegerile locale.

Am exprimat un punct de vedere, suntem liberali… pe care îl mențin atât eu cât și mulți dintre colegii mei din PNL. Satu Mare are nevoie de un proiect serios care sa aducă dezvoltare, este clar pentru toată lumea că lucrurile nu merg in direcția bună.

Citește și:

8 comentarii

  1. Linu Răspunde

    Tea pus chira acolo dejaba

  2. Tătaru Răspunde

    Esti praf. Sanse 0. Voi romani votati la 5 oameni. Tot gabor ramane primar. Bani care arunci pe campanie da la copii saraci. Ori ai magari care sponsorizeaza cacatu tau? Pacat de timp pierdut

  3. Busu Răspunde

    Omul lui Kira beton da din n groapa n groapa

  4. Otelarul Răspunde

    Normal, Cozma trebuie doborât! Pentru că e singurul dintre candidații români care poate câștiga! Și acum, săriți pe el toți trădătorii de neam! Doar n-o sa stricăm acum jocul UDMR!

  5. Codurosu Răspunde

    Cand o sa avem un candidat care nu o sa isi faca avere din tigarile transportate in europa cu propriile autocare..atunci promit ca merg cu tot dragul la vot.. pana atunci ma abtin..fie gabor sau orice alt ungur..genetic e mai simtit un corupt ungur decat unu romana..(fara suparare) !

  6. mae Răspunde

    albu sa vandut ungurilor…..este un fals se vede si pe fata lui….oricum pica de tot…ptr ca lovestii in oamenii partidului….oameni care sau luptatptr pnl…..nu stie habar nu are de politica….de investii de multe si multe…ma refer nu stie ptr orasul satu mare,ca pentru el stie …de fapt nu are interes,,de cind este presedinte pnl satu mare nu ave nit cu un program o initiativa ptr satu mare ……..e tottal pe linga mai bine siar da demisia

  7. Satmareanul Răspunde

    Dl Albu e cu … afara ! Masca e pe nas si gura nu doar pe gura … dar ce sa faci e PNL e la Pute-re … ce sa dai exemplu bun … da exemplu prost poate nu o sa mai fiti pe 2 in sondaje!

  8. BMA Răspunde

    Dl Albu, nu susține interesele PNL, îmi aduc aminte de intelegerile făcute cu liderile PSD, apoi când a venit UDMR la putere a fost cu ei. Cu un așa lider de partid numai de pierdut are PNL. Ar trebui alta conducere la PNL ca să reușiți ceva pe plan local, un Zeicu, un Cosma și poate oricine altcineva, înafară de combinatorul Albu, și m-am exprimat frumos, puteam sa zic trădătorul de partid și de neam Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.