Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Albu: Opiniile domnului Cozma nu reprezintă opinia PNL

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, că ,,opiniile domnului Cozma nu reprezintă opinia PNL”, aluzie la faptul că Adrian Cozma ar exprima păreri politice din poziția de director de cabinet al prefectului.

El a spus că lasă la latitudinea “altor instituţii” să stabilească dacă sunt corecte poziţiile lui Cozma din postura de director de cabinet al prefectului.

"Las la latitudinea altora să se sesizeze dacă încalcă vreo reglementare juridică. Eu spun doar atât. Opiniile domnului Cozma nu reprezintă punctul de vedere al PNL în acest moment. Că s-ar putea să semene cu ale dânsului, sau să nu semene cu ale dânsului, deocamdată nu ne putem exprima. Nu am avut niciun fel de proces de consultare a colegilor noştri în ce priveşte o posibilă politică de alianţă pe care o vom face. Au fost doar nişte discuţii destul de incipiente pe care le-am avut cu colegii noştri. Eu, deşi poate sunt mai important în partid decât el, nu-mi permit să-mi exprim puncte de vedere care nu au la bază o susţinere majoritară din partea colegilor mei. Mie mi se pare că acest gen de atitudine este mai normală şi sănătoasă. Probabil că o s-l deranjeze şi în acest moment şi faptul că am spus", a spus Albu.

În legătură cu acest subiect, deputatul PNL Romeo Nicoară a declarat că sunt ,,copilării” care nu își au locul acum.

“Sperăm că va înţelege pe mai departe colegul nostru să ne mai întrebe şi pe noi dacă doreşte să mai facă afirmaţii. Eu am spus foarte clar, că nu vom face niciodată vreo alianţă cu PSD, cu cei de stânga. Am spus-o, o repet şi întăresc acest lucru”, a mai spus Albu.

“PNL de la Satu Mare, în pofida faptului că este astăzi într-o colaborare cu cei de la UDMR înţelege să-şi apere şansele de la viitoarele alegeri locale chiar şi cu cei de la UDMR. Ca să fie pus punctul pe I. Iar faptul că suntem acuzaţi cu cuvinte grele chiar şi de o parte a presei că avem înţelegeri cu UDMR-ul, eu am spus-o şi o repet: niciodată nu s-au folosit cuvinte similare la adresa PSD-ului între 2004 şi 2008 când au avut o înţelegeri similară cu cei de la PSD. Noi nu am făcut în 2016 decât să copiem, să luăm acest model”, a mai spus Albu.

3 comentarii

  1. Matrozul Răspunde

    Adrian Cozma s-a intors la ce se pricepe mai bine, trafic de tigari

  2. Unul Răspunde

    COZMICA CU ….. ATACA PE TOATA LUMEA CA SI VALER MARIAN. O SA AJUNGA EXACT ACOLO (UNDE II SI LOCUL) IN PUBELA DE GUNOI!

  3. Satmareanul Răspunde

    Cum se dau de gol astea si cei de la guvernare, adica fac ceea ce a facut PSD, adica bai nenorocitilor de aia vreti sa primiti votul nostru ca sa faceti la fel ca PSD … bine spuneti poate o sa intre in capul votantiilor vostri ca voi doar sa copiati PSD doriti si nimic mai mult … poate si aia 65% o sa invete din greseala facuta de anul trecut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.