Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Avertizare METEO: Cod Portocaliu în județul Satu Mare

Meteorologii au transmis un avertisemnt de Cod Portocaliu în aproape toată țara, inclusiv în județul Satu Mare.

Interval de valabilitate: 17 iunie, ora 12:00 – 17 iunie, ora 23:00

Fenomene vizate: cantități de apă însemnate

În după-amiaza zilei de miercuri (17 iunie) și la începutul nopții de miercuri spre joi (17/18 iunie), în Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat și local în Oltenia, Muntenia și Moldova vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, grindină și descărcări electrice.

Zone afectate: conform textului și hărții

3 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Tin minte acum vreo 30-40 de ani tuna si fulgera sa cada pamantul si nu era nici un fel de cod…acum cum apare un nor pe cer si cade doi stropi , pac “GOLD PORTOCALIU….la tornada si taifun ce cod mai bagati fratilor?

  2. Satmarean Răspunde

    Da măi Cipriane , însă nu erau astfel de ploi torențiale, să inunde drumurile si curtile, trebuiesc urgent modificate canalizările, debitele sunt mici la tuburile actuale, acus 30-40 de ani fătumneu nu erau astfel de debite în așa scurt timp, înțelegi Cipriane fătumneu???

  3. ciprian Răspunde

    Pai daca canalizarile de pe drumuri si din curti unde exista, ar functiona, nu ar fi probleme, crezi? Dar la noi problema canalizarilor din tot orasul este aceiasi de acum nu stiu cati zeci de ani, nu functioneaza la parametrii normali( cum ploua un pic mai mult cum avem balti la pasaje), exact ca si problema digurilor(mereu aceiasi zona), de aia suntem inundati an de an…dar am divagat de la subiect: de ce dam copy-paste pe vremea dintr-o parte a tarii, anuntand cod portocaliu daca nu este cazul…avem noi talentul asta de-a umfla orice lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.