Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Campania ,,Copil ca alții sunt și eu. Ajută-mă să învăț!”. Ajutor pentru preșcolarii din medii defavorizate

Crucea Roșie Filiala Satu Mare, în colaborare cu Caritas Satu Mare, asociația educatoarelor sătmărene, membre ale Asociației “SENS” și Asociația OvidiuRO au inițiat campania ,,Copil ca alții sunt și eu. Ajută-mă să învăț!”

Campania are ca scop sprijinirea unui număr de 1.327 de copii preșcolari din medii defavorizate din județul Satu Mare. Până în prezent s-au realizat 500 de pachete cu creioane colorate, foarfece, plastilină, acuarele, pensule, foi de desen, lipici, hârtie, cărți de povești și de colorat, jocuri educaționale și numeroase foi cu sarcini de lucru pentru acasă.

Sătmărenii sunt invitați să se alăture campaniei și pot dona orice sumă de bani în contul RO78RNCB0221043045800001, deschis la BCR Satu Mare. De asemenea, pachete cu resurse de educație, pachete cu produse alimentare sau pachete cu resurse pentru igienă pot fi depuse la sediul Crucii Roșii Satu Mare, strada Vlad Țepeș nr. 3, de luni până vineri, între orele 10 -14. Detalii suplimentare, la numărul de telefon 0261.770.244.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.