Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Coronavirus Satu Mare: Alte două noi cazuri de COVID-19 confirmate în județ

Până astăzi, 18 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 23.080 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.308 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Până astăzi, 1.473 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 17.06.2020 (10:00) – 18.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 22 decese (12 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mureș, Olt, Suceava, Vrancea și București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 ani, 4 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 8 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 178 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.429 de   persoane. Alte 86.167 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 597.696 de teste.

6 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    No, ce se întâmplă iar încep să se înmulțească cazurile, zilnic câte două oficial, cred că va fi necrsar reintrarea în stare de urgență cât mai rapid !!!. Altfel îi bai !

    • ? Răspunde

      @satmarean,ce vă place vouă bugetarilor starea de urgență , să beliți acasă și salariul întreg. Ce creștere de cazuri, numai cei care au făcut matematică online cred asta. Dacă la 3000 de teste ieșeau pozitiv 130 acum la 12500 sunt 320, așa după aritmetica simplă,ce e creștere sau scădere? Fi-v-ar masca și corona dracului. După ce se termină parodia asta,o să plângeți după comunism. Vom ajunge ca roboții ,nici nu vom respira fără acordul statului.

  2. Dorel Răspunde

    Infectia virala se transmite cand 2 persoane se intalnesc sau pon mana pe obiecte atinse de altii, si cum nimeni nu respecta nimic, toata lumea se intalneste cu cine vrea, merge la munca, folosesc aceleasi spatii inchise, wc uri……. Cum sa nu se transmita… Apoi multi spun ca nici nu exista virus, este inventat, asa am patit ieri in magazin de carne vanzatoarea fara masca tusea…… Iara vor romanii sa fie primii la ceva…. La unguri a doua zi consecutiv au cate 1 caz….. Dar lor nu e frica de termometru ca le fura datele si respecta indicatiile autoritatilor.

  3. Adinutza Răspunde

    La noi nu se respecta nici macar regulile de igienă elementare+ca multi nici nu cred in existența acestui virus(gresit)A înspăimântați o planetă intreaga dar noi nu credem….Toate creșterile sunt din cauza nerespectării regulilor de igienă,nu se poarta măști…asa ca slabe sanse sa scăpăm.

  4. Alinutza Răspunde

    D-apoi mizerabilii să se curețe !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.