Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Deținutul evadat de la Penitenciarul Satu Mare a fost prins de polițiști

Deținutul evadat de la Penitenciarul Satu Mare a fost prins în cursul zilei de astăzi, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

Bărbatul a fost depistat de către o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare și Secția Beltiug pe raza localității Mădăras.

Ce spune Penitenciarul Satu Mare

Vă informăm că astăzi, 28.06.2020, deținutul  VARGA MARIUS a fost capturat în jurul orei 17:30, în zona localităților Mădăras – Gelu,  județul Satu Mare, de către  o echipă mixtă formată din polițiști de penitenciare, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști din cadrul Poliției Locale.

Menţionăm că deţinutul a părăsit punctul de lucru – Gospodăria Agrozootehnică a Penitenciarului Satu Mare, ieri, 27.06.2020, în jurul orei 11:30. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă.

Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Poliției Locale Satu Mare, personalului unității şi reprezentaţilor mass-media pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului.

Ce se va întâmpla cu deținutul

Totodată, reiterăm faptul că, în legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere faptul că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracțiunii de evadare, menționăm că aceasta se pedepsește, conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Un comentariu

  1. Normalul Răspunde

    In articol este scris : În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Atunci de ce politistul care apare in poza are toata uniforma murdarita cu noroi. Nu vi se pare ca cea ce este scris in articol nu se potriveste cu fotografia afisata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.