Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Două eleve din Satu Mare, în cursă pentru semifinalele concursului FrenchMania. Au nevoie de voturile noastre

Două eleve din Satu Mare luptă pentru semifinalele concursului online de interpretare în limba franceză FrenchMania și au mare nevoie de voturile noastre. În cursă pentru penultimul act al competiției se mai află alți zeci de tineri extrem de talentați, printre care și un alt sătmărean.

Mara Marco și Maria Teușan, eleve în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Lucian Blaga din municipiul Satu Mare au reușit să treacă de prima etapă a competiției, iar acum luptă pentru semifinale și pot fi votate până în data de 11 iunie.

,,Votați acum! Voi alegeți cei 10 semifinaliști la concursul « FrenchMania sur mon smartphone »! Le mulțumim tuturor celor peste 100 de tineri talentați care ne-au trimis înregistrările lor și le urăm succes celor 71 de concurenți care s-au calificat în prima fază! Semifinaliștii vor fi selectați pe baza unui cumul de puncte între numărul de vizualizări și numărul de like-uri primite și vor intra în finală. Juriul concursului va alege 3 finaliști. Aveți timp să vă votați favoritul până pe 11 iunie (inclusiv)!”, anunță organizatorii concursului.

Cele două eleve din Satu Mare pot fi votate AICI și AICI.

Despre concurs

Tinerii între 14 şi 24 de ani, care pot cânta în limba franceză, au șansa de a susține un show împreună cu Keo şi Alexandra Ungureanu, pe scena Institutului Francez, dar și a câștiga premii în bani, cuprinse între 800 și 2000 de lei.

Inițiat de Institutul Francez din România împreună cu compozitorul Keo, Festivalul FrenchMania a propus, în decursul anilor, concerte în care renumiţi artişti români au cântat din repertoriul noii scene franceze și francofone.

Reamintim că un alt sătmărean, Andrei Haidu, se numără printre cei 71 de tineri care se luptă pentru un loc în semifinala concursului FrenchMania, competiție dotată cu premii importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.