Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Județul Satu Mare, din nou sub Cod galben de furtună. Anunțul meteorologilor

Județul Satu Mare se află din nou sub Cod galben de furtună. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o nouă avertizare Cod galben pentru mai multe județe din țară, inclusiv Satu Mare.

Avertizarea va intra în vigoare astăzi, la ora 12.00 și va expira abia în dimineața zilei de mâine, 10 iunie, la ora 10.00. Meteorologii se așteaptă la averse, descărcări electrice și vijelii.

,,În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Olteniei, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp”, anunță meteorologii.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informările prin avertizări de vreme severă imediată.

Reamintim că o ploaie torențială, însoțită de grindină și vânt puternic s-a abătut ieri după-masa asupra județului Satu Mare, afectând mai multe localități din județ. Cititorii PortalSM au surprins imagini cu vremea severă ce a lovit localitățile Medieșu Aurit și Băbășești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.