Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Alți trei producători locali au primit marca înregistrată Produs Sătmărean

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală continuă demersurile de sprijinire a producătorilor locali sătmăreni. Astfel, după verificarea de către specialiști, alți trei producători locali au primit marca înregistrată Produs Sătmărean.

Legumele proaspete ale producătorilor Simon Ferenc din Nisipeni și Oroszi Eszter din Agriș pot fi găsite la Piața Agroalimentară nr.1 (Piața Mare), iar legumele lui Asztalnok Levente din Păulești la Piața Agroalimentară nr. 2 (Piața Mică).

Pentru acordarea mărcii Produs Sătmărean celor trei producători de legume, vineri 5 iunie, inginerul agronom Fodor István, membru al comisiei de evaluare Produs Sătmărean a efectuat verificarea terenurilor agricole. Abia după o vizită la fața locului și în baza acestor verificări Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană a acordat producătorilor dreptul de folosire a mărcii Produs Sătmărean.

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Era mult mai sănătos dacă primeau și măști! Nu de puține ori am văzut în piață vânzători care strănutau sau tușeau deasupra produselor. Este foarte bine că avem producători locali, îi sprijinim dar nu vrem să ne îmbolnăvim de la ei.

  2. Garuboz Răspunde

    Cu cat contribuie la campania electorala a( s-e vede in imagine)?

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Campanie electorala mascata a doamnei Marcela Papici

    • ... Răspunde

      Iar ești pe dinafară. Confuzi inițiativa asta cu grupul de pe f..book. Sunt două chestii diferite dar așa se întâmplă când comentezi la trânteală. Tu și cu Cheovari.🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.