Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

VIDEO. Bolnav căzut la pământ, lângă Piața Someș. Salvat de un echipaj SMURD

Imagini de-a dreptul dramatice surprinse astăzi în municipiul Satu Mare. Un bolnav a căzut la pământ lângă Piața Someș, agonizând în spatele unei clădiri.

Este vorba despre un bărbat fără adăpost care a fost surprins de mai multe ori ducându-și veacul în zona Pieței Someș din municipiu. Astăzi, bărbatul a fost surprins căzut în spatele unei clădiri, încercând din răsputeri să se ridice de la pământ. În cele din urmă, potrivit martorilor, acesta a fost preluat de un echipaj SMURD.

Reamintim că bărbatul a fost salvat de la moarte în luna ianuarie a acestui an, după ce a stat zile întregi în frig, tot în Piața Someș din municipiul Satu Mare. Atunci, după ce oamenii au sunat la 112, acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Cand o sa moara cineva apropiat voua, din cauza unui avc, infarct, anevrism, edem pulmonar, accident grav , sa stiti de ce nu ajunge ambulanta repede: 1. uneori si pe unii i-i doare la basca de caz(dar tot ajung pana la urma). 2. alearga dupa toti betivii si bolnavii inchipuiti. Sa intrebe domnii ziaristi cat din cazurile la care merg ambulantele sunt urgente si daca are cineva curajul sa recunoasca procentul ala de 20-30%. restul sunt taxi pentru tigani, boli inchipuite, dureri de urechi, dinti si altele care pot fi rezolvate la doctorul de familie. Sistemul de urgenta este bolnav si plin de incompetenti multumita lui Arafat.

  2. varu Răspunde

    BINE ..
    Si ce propui lui Arafat . Poate ne spui ,ce are Arafat cu apelurile abuzive ,sa zic așa ,și multe date de niște descreerați la 112….

  3. Adinutza Răspunde

    Un om bun este și în mocirla sănătății și acela este Arafat.Este un om inteligent,bun in meseria pe care o are și cel mai important este iubit de oamenii normali…Este cu 10 clase peste Iohanti și cu cel putin 100 peste Ludovica,mancatorilor de rahat galben.

    • ... Răspunde

      Să nu-ți uiți vorba când vom deconta foarte curând costul “profesionalismului” lui Ar@h@t! Mai bine întreabă oamenii din sistem ce și cum. Din ce ai scris este clar că ești pe dinafară rău de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.