Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Imagini cu ”Autostrada Codrului”, după ploi. Oamenii spun că s-a dat liber la pescuit

S-a dat liber la pescuit pe ”Autostrada Codrului” după ploile din ultimele zile, spun oamenii din zonă. Pe deja celebrul drum din județul Satu Mare s-au format bălți în toată regula, iar șoferii ar putea cu ușurință să își lase autoturismele deoparte și să se înarmeze cu undițe.

Sătmărenii care sunt nevoiți să circule zilnic pe acest drum ne arată cum se prezintă tronsonul după zilele cu ploi abundente: ,,Ghiciți cât de adâncă e groapa’’, spune o sătmăreancă ce a postat două imagini cu drumul, surprinse din localitatea Tătărești.

Sursa foto: Pop Alina în grupul Satu Mare Non-Stop

12 comentarii

  1. Om Răspunde

    Nu sunt in stare sa faca nimic.
    Macar o lama pe drum sa îndrepte gropile.
    Motivează incompetența lor cu … legi… procese… etc.
    Domnule ..pardon, GUNOIULE PATAKI CARE ESTI , împreună cu infractorul GOVOR va doresc să dispareti de pe fața pământului cu tot neamul vostru . Sunteti rusinea orașului. Si Asa veti rămâne în istorie ca Hoti si ordinari . Nu uitati asta !!!
    Asemenea specimene n au ce cauta in administratie.
    Voi vă gândiți că în zona circula și Salvarea și Pompierii ? Sa aveti pe constiinta pe acei oameni suferinzi.
    Da Nu aveti discernământ. De asta locul vostru e la groapa de gunoi a societății.

  2. ionel Răspunde

    stati linistiti oameni buni am vorbit cu govor si a zis ca acuma cum este asociat la firma care face al treilea pod,o sa faca o bucla sa termine si autostrada codrului sa isi ceara scuze fata de cetanii de care si-a batut joc prin lucrarea care a girat-o la tehnic asist!………mai aveti putina rabdare,se rezolva!!!

  3. Ionica Răspunde

    Halllloooooo Radu Bud, Govor, Pataki si cei care lucrati la CNAIR …dormiti? Va bateti joc de oamenii aia….Jalnic….lumea a 3 a. Polonia si Ungaria is cu 50 de ani peste noi. Rusineeeee tiganilor

  4. mae Răspunde

    da pataki exista ???????/ BA OAMENI ALA NU STIE NICI SA VORBEASCA DA SA REZOLVE CEVA ACOLO DECIDE ALTCINEVA …….ASTA ESTE UDMR LA PUTERE VOTATII………IN CONTINUARE SATU MARE IL CONDUCE TARR SI ALTCINEVA DE DINCOLO DE TISA …….ASA TOKI.

  5. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ce aveti cu saracii pataki si govor? Ca doar aveti reprezentant, parlamentar de codru…fiul satului, mare credincios. Pai pe govor l-ati votat? Ce treaba are el cu voi? Fuguta la deputatu fiu al satului, ca va rezolva el.

  6. Satmarean Răspunde

    Bine ca se (re)asfalteaza soseaua Satu Mare-Odoreu. Rusine!

  7. grrrrr Răspunde

    Ati rupt oule cu “autostrada” bulii.

  8. Vulpea bi-polara Răspunde

    Pai da…ca drumu ala duce undeva. Autostrada codrului duce intr-un mare nimic, cu a treilea cele mai frumoase peisaje din tara.

  9. x-ulescu Răspunde

    De cand conduc judetul udmr-ul si pnl-ul mana in mana ?? in curand o sa le ceare voturile ,oare chiar asa de prosti or fi sa-i mai voteze in codru ??

  10. Navetist Răspunde

    Sunt un navetist “saptamanal” pe aceste drumuri pentru ca nu-mi permit sa ma enervez zilnic si sa-mi distrug masina pe acest drum oribil. De 15 ani astept sa se faca acest drum si sa pot naveta “zilnic” linistit, dar lucrurile au mers din rau in mai rau…. Pana la urma cred ca o sa vand casa sa ma mut la oras ca asa nu se mai poate.
    RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!
    Este momentul “CERȘITULUI” de voturi. POFTITI pe acest drum si “cersiti” voturi, bolovani meritati, nu voturi.

  11. Nimeni Răspunde

    De ce nu instituim o “stare de urgenta” pentru reparat sosele, strazi, autostrazi, etc. Chiar si soselele relativ bune sunt distruse de ploi, traficul greu si nepasare. Soseaua spre Valea Vinului e relativ buna, dar ici si colo exista cate o groapa de te sperie. S-ar repara repede daca a institui rapid o “stare de urgenta” pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.