Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Mormane de gunoi în municipiu: ,,Ne mirăm dacă va fi curtea plină cu șobolani’’

Sătmărenii continuă să arate cu degetul spre Florisal, după ce mormane de gunoaie și-au făcut din nou apariția lângă câteva containere din municipiul Satu Mare.

Imaginea a fost surprinsă ieri, pe Calea Traian din municipiu: ,,Florisal din nou “își face meseria”, spune un sătmărean care locuiește în zonă.

Oamenii se plâng de faptul că zona este inundată de mizeria care se pare că nu prea îi deranjează pe cei responsabili cu întreținerea orașului: ,,Și ne mirăm dacă va fi curtea plină cu șobolani”, a mai spus sătmăreanul care ne-a trimis imaginea dezolantă.

Florisal a câștigat în primă instanță procesul intentat Primăriei Satu Mare după ce o altă firmă a fost desemnată câștigătoarea licitației pentru efectuarea serviciului de salubrizare pe următorii 10 ani.

Amintim că asocierea AVE Bihor-RDE HARGHITA SRL a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei de salubrizare.

8 comentarii

  1. realist2 Răspunde

    Daca nu ii mai vrem. De ce insista. Sa plece draq. Are deja Platinia din Cluj pe banii nostrii. Ce pl mai vrea mucosu draq. Sa nu se mire daca o sa aiba |utilajele” vandalizate. Isi bate joc de cetateni.

    • Unu' Răspunde

      Ăsta e un fel de Lăpușneanu, dacă noi nu îl vrem, el ne vrea!! Nu lași din mână o vacă bună de muls!!! Mai ales că nu necesită întreținere multă …

    • Una Răspunde

      Cum i-am putea recupera banii noștri ?. Anul trecut s-au făcut niște valuri de ce sr emit 2 facturi pe lună și nu se mai știe nimic

  2. Satmarean Răspunde

    Mai trăbă să facă câteva blocuri în Cluj !!!

  3. Szalma Jack Răspunde

    A scumpit aproape dublu Florisalul pretul la gunoiul menajer(de la inceputul anului platim LUNAR aproximativ 30 de lei de doua persoane,iar inainte plateam 36 de lei de doua persoane odata la doua luni !!!).Cei care au aprobat o astfel de marsavie mai mult ca sigur isi iau partea de la Florisal !!De ce nu verifica DNA acest contract ??Dar politia economica??De ce primim in fiecare luna factura cand de fapt primeam factura tot la doua luni ,si cu aproape aceeasi suma??

  4. Satmarean Răspunde

    E o escrocherie și un furt pe față ceea ce se întâmplă. Urgent autoritățile abilitate și de drept să facă verificări !!!

  5. Garuboz Răspunde

    Ce autoritati abilitate ca toti sant pe o mana pa rom aneste zis TALHARI!

  6. unu Răspunde

    am citit toate comentariile pot sa zic sunt ok , dar sa nu uitam nici noua frima AVE cu 2 utilaje nu stiu ce va face in SATU MARE , va zic eu , primele 2 luni va lucra sub pret apoi va dubla pentru ca nu are fec face , nu are utilaje , si culmea din cate stiu utilajele ce le ar folosi in SATU MARE ar fi tot a florisalului, deci numai bine dragi stamareni, un clujean cu origini satmarene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.