Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. O întreagă stație de autobuz, ocupată de mașini, la Satu Mare. Șoferii s-au grăbit la piață!

Stația de autobuz de pe strada Banat din municipiul Satu Mare a fost ocupată, în această dimineață, de mașini. Șoferii au parcat în acest fel pentru a își putea face cumpărăturile la Piața Mică, fără a fi nevoiți să parcurgă un traseu prea lung de la mașină până în interiorul pieței.

Șoferii de autobuz au fost nevoiți să se conformeze, astfel au oprit autobuzele pe banda principală de circulație, lângă stația de autobuz. În acest fel, la fiecare staționare a unui autobuz, în zonă se crea haos în trafic.

12 comentarii

  1. U Răspunde

    Catalin. Dute inapoi in Racsa si acolo sa comentezi.

  2. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Politia?! ? Doarme 👎 Comunitari?!? La baruri 🍻

    • ... Răspunde

      Măi berbecule! Când primarul se fălea că ce bine va face cu reabilitarea pieții nu s-a gândit la acest aspect? Ce p@la m@sii de proiectanți și ingineri au făcut proiectul? Sau luăm treaba pe bucățele? Alt proiect, alți bani apoi ne mirăm că se bat cap în cap! Acolo e așa de când mă știu și am ceva vechime pe aici! În toată zona e pericol public și spre partea cu biserica catolică.

      • 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

        @… Adica vrei sa zici ca primarul e de vina & peoiectantul ca orasul acesta, zis Sat Mare e plin de handicapati si fraieri care parcheaza in statia de autobis si trecere de pietoni?!? 😂😂 Ai baut dupa ce ti-ai luat pastilele? 😤😳😳

        • ... Răspunde

          Măi berbec de berbec! Cine dă comanda pentru proiect? Cine face caietul de sarcini? Cine dă care de tema de casă pentru proiectare? Cine verifică dacă ce s-a cerut corespunde cu ce a vrut? Cine recepționează lucrarea? Și nu în ultimul rând CINE SE FĂLEA CA O MARE SCULĂ PE BASCULĂ CĂ MAMĂ MAMĂ CE PROIECT AM FĂCUT? Că nimeni nu are așa piață în toată Europa ca Piața Mică refăcută după toate normele europene? Numai nu ai acces civilizat la piață. Mărunțiș, ce mai! Când a dat cu spray color nu a văzut? Mă gândesc că așa mergi în piață și prin vest. Cum cobori din bus te calcă mașina cercopitecului care a ocupat stația de bus.
          Nu spuneam nimic dacă uiaca asta de-a investiția nu ar fi din banii noștrii, ai contribuabililor și așa necăjiți. Măcar să fie cheltuit cu cap și măcar să se rezolve integral câte o problemă. Nu jumătăți de probleme.
          Când l-a numit pe Chișluca șef peste poliția locală Gabika a zis că mamă mamă ce minuni va face. Ții minte? Degajarea stației de cercopiteci ar cam intra și în atribuțiile lor. Oricum dacă ar patrula mai insistent în zi de puață poate ar ajuta puțin. Că Rutiera nu se bagă nu e o noutate. Au treabă cu covidul mă gândesc.

          • Handi

            Esti un handicapat sovin. Primarul nu e invatator sa dea minte unora si nici psihiatru sa te vindece. Somn usor

          • ...

            @Handi. Îmi pare bine că mi-ai confirmat cele spuse de mine. Tot ce am spus se poate verifica la virgulă. Eu nu am ce face dacă tu refuzi asta.
            Iar în ce privește psihiatrul ….. Cred că tu ai avea mai mare nevoie. Urgentă.

          • 😳😳 Bika 😳😳

            Mai … Tu acum ai evadat de la psihiatrie? Ce prostii mai vorbesti?!? Un lucru e proiectul pietii si alt lucru e ca orasul e plin de fraieri care isi lasa masina unde ii apuca.
            Articolul este despre proasta stationare. Uita-te putin mai atent si taci din gura daca nu ai nimic de spus 🙄🤛

  3. ... Răspunde

    @😯😯Bika😯😯, am fost împreună când am sărit gardul. Ai și uitat? 😉
    Dar când te fălești că tu ca primar ce condiții europene oferi piețarilor la tine asta presupune că marfa ajunge pe tarabă teleportat??? Ai văzut o piață prin vest cum arată??? Nu mai linge atâta că ai limba maro.

    • s Răspunde

      @…Ei si tu…Ungur ce să-i faci?Si apoi la măretele realizări:trotuare,bucăti de strada asfaltate-una e cea de lângă kicipiata,Goga,multele proiecte prezentate in 3D etc. nu poti decât să zici :pleacă neisprăvitule!!Amărâtii ăstia se tot leagă de nerealizările lui Coica!Bun,ăla o fost,o plecat…Dar voi,voi ce ati făcut,infara de vrajbă intre oameni?A… da!Un monument de fier ruginit in Piata …Trebuie să apelezi la wikipedia să intelegi ce-a vrut să zică ultimul primar ungur din Satu Mare.Hai SICTIR nepriceputilor!

      • ... Răspunde

        Pe mine singurul lucru ce mă deranjează (și mă deranjează enorm) e că după ce s-au văzut cu sacii în căruță după alegeri au dormitat pe proiecte vreo doi ani (pe chestia cu amenajarea malului Someșului din motive personale și de orgolii plus ceva încurcături cu terenul). Acum când vine darea de seamă din 4 în 4 ani se trezesc că hopa e bai și repede reîncălzesc ciorba. Parcările etajate promise de ex. unde sunt? Toate sunt 3D și atât. Ce s-a făcut e întreținere curentă, asfaltări, trotuare și altele dar nimic nou. Cine nu mă crede să caute pe net ce s-a promis acum 4 ani. Nu am eu pretenția să se țină de cuvânt. Dar măcar una bucată promisiune aș dori să văd onorată cap coadă. Dacă tot se dorește votul meu. 🙏

        • Pixulescu Răspunde

          Te-ai gandit macar un minut ca poate ciuma rosie a golit conturile si, pur si simplu, nu ai erau bani pentru investitii?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.