Ultima actualizare: ieri, 22:40
Locale

Spitalul din Carei se redeschide localnicilor. Numărul bolnavilor de COVID-19, tot mai mic

Spitalul din Carei, cu rol de spital-suport Covid-19 pentru județul Satu Mare în ultimele luni, va începe în cel mai scurt timp tratarea tuturor pacienților prin deschiderea, în mod gradual, a secțiilor de specialitate.

Acest lucru este posibil datorită evoluției pozitive a numărului de infectări cu noul coronavirus în județul Satu Mare, respectiv un singur caz pozitiv în ultima perioadă dar și a numărului foarte mic de cazuri pozitive tratate în spitalul-suport de la Carei în acest moment.

Ieri, 05.06.2020, specialiștii din cadrul DSP Satu Mare împreună cu echipa de la Spitalul Municipal Carei au făcut o analiză, și a rezultat că se pot sigura fluxuri complet separate de acces și de tratament în condiții de maximă siguranță și pentru pacienții non-covid.

Astfel, începând de marți 09.06.2020, în condiții limitate de acces și cu deschiderea temporizată a secțiilor se va începe tratarea pacienților din zonă la Spitalul Municipal Carei.

Instituția Prefectului mulțumește autorităților locale și cadrelor medicale pentru implicare și nu în ultimul rând careienilor pentru înțelegere, răbdare și spiritul civic de care au dat dovadă.

Sursa: Instituţia Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. O întreagă stație de autobuz, ocupată de mașini, la Satu Mare. Șoferii s-au grăbit la piață!

Stația de autobuz de pe strada Banat din municipiul Satu Mare a fost ocupată, în această dimineață, de mașini. Șoferii...

Închide