Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Sfidare pe față! Masca nu este obligatorie pentru cei cu tupeu

Un bărbat a fost fotografiat zilele trecute la supermarketul Kaufland din municipiul Satu Mare intrând fără mască de protecție.

Potrivit martorilor, bărbatul a intrat pe lângă agentul de securitate de la intrare, iar când acesta i-a atras atenția că nu are mască de protecție, bărbatul a replicat: mă sufoc, după care și a continuat liniștit cumpărăturile.

13 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Un taran de doi lei, si un paznic morcovist pus acolo de panoplie.

    • UNUMAIBUN Răspunde

      Dute tu boschetare si lucreaza pentru banii aia de cacat!!! Ce sa faca paznicu daca romanasii nostrii is nesimtiti! Asta nu e singurul caz, in cate magazine nu am vazut vanzatoare care nu au masca, ori au masca doar pe buze si nasometru ii afara, si le zic altora sa poarte masca…… RUMANIE, Boschetime!!!!

      • Raul Răspunde

        Du-te*
        nostri*

        “Agentul” e pus acolo tocmai ca sa se asigure ca se respecta niste reguli. Daca nu esti in stare sa-ti faci meseria, stai acasa. Nu-ti convine salariu? Pleaca in alta parte. E o piata libera. Sa afirmi ca nu-ti faci meseria pt ca salariul e de kkt, e penibil.

  2. Tu Răspunde

    Nu v-ați săturat cu porcăriile astea. Bagati-va măștile undeva. De parcă respectivul îi singurul. Cei care comentează de vânzători să stea ei cu mască 8 ore să vadă ce bine e. Plus că nu folosesc cârpele alea la nimic. Majoritatea o țin în buzunar,o pun când intră în magazine și apoi iar în buzunar. Ce unică folosință, luna și masca. Atunci despre ce vorbim, să ne aflam în treabă,nu?

    • Adrian Răspunde

      Subscriu.

    • Golf Răspunde

      Ba da, acele cârpe folosesc la ceva. Slăbirea sistemului imunitar prin crearea hipoxiei în organism.

      Pe de altă parte, între cârpă și față se formează un mediu perfect, umed și cald, pentru înmulțirea microbilor care sunt inspirați în plămân.

      Inconștienții poartă mască, singura lor sursă de informație este mass media, alegerea lor.

      • ... Răspunde

        Cei care sunt bolnavi ar trebui să poarte că dacă tușesc sau strănută să nu contamineze pe vecini. Și asta doar pe o rază de câțiva metri. Restul poartă degeaba. Crează un fals sentiment de securitate. De fapt nu degeaba. Din cauza propriului codoi inhalat se pricopsesc cu o durere a cap la sfârșitul zilei de numai-numai. Asta e! Lucovid Orban dixit!

  3. Altu Răspunde

    Dacă ar fi măștile alea sterile ar fi ceva,dar cum se fabrică măști acum în toate beciurile și din toate materialele posibile vă dați seama ce igienice sunt. Sunt imagini video cu jegul în care sunt făcute. Și dacă iei ceva boală de la măști neconforme cine răspunde? Lucovid,Arahat ,Taranusu sau podoaba de Cercel?

  4. Dany Răspunde

    Lipsa de respect fata de restul oamenilor , nerespectarea legii si o atitudine delasatoare din partea magazinului ……. pacat aveam o alta parere despre Kaufland, la Lidl persoanele fara masca sunt scoase afara – ordonanta e pentru toti nu numai pt cine are chef.

  5. obiectiv Răspunde

    Toate jegurile astea tupeiste trebuiesc denunțate organelor competente pentru ca să fie sancționati pentru că sfidează pe toți cetățenii corecți!!! În cazul de față trebuia chemată la fața locului poliția pentru a fi sancționată persoana în cauză. Oare organele de ordine i-au solicitat un act medical din care să rezulte că are scutire să poarte mască înainte de al fi lăsat în magazin??? de ce nu l-au scos afara și dacă era agresiv se impunea sesizarea poliției!! Pentru astfel de indivizi trebuie să se reacționeze prin sesizarea organelor de poliție ca să îi sancționeze!!!!!!!!!!

    • ? Răspunde

      @ obiectiv, să te mănânce cancerul cu masca pe față de securist, turnător ce ești.

      • ... Răspunde

        Nu te ambala. Toată lumea pornește din ce ar face el, cum gândește. Asta e nivelul lui. Doar că durere pentru el numai aici e băgat de seamă. În rest e mukles, lucrează în 3 schimburi la plantația Drexi sau ceva asemănător.

  6. vasilescu Răspunde

    Azi am fot la Orange din Auchan ,gacica nu avea masca ,inaintea mea era unul fara masca , si a inceput sa tuseasca ,la a treia a pus mana la gura ,dupa care nu stiu daca a dat bani “tusiti “la gacica .pt ca am iesit repede….apoi ne miram ca creste infectarea, nu se respecta nimic , la unguri cea zilnica variaza intre 1 si 11……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.