Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Vârstnică, slalom printre mașini, în sensul giratoriu de la Burdea

O vârstnică a fost surprinsă în timp ce trecea intersecția de la Burdea chiar lângă sensul giratoriu.

Femeia a traversat în zona fostei treceri de pietoni de la coborârea de pe Podul Decebal, ea s-a uitat la mașini și a trecut încet pe carosabil, punându-și viața în pericol.

Mai mulți șoferi au oprit atunci când au văzut-o, mai ales că era vorba despre o persoană în vârstă, permițându-i accesul prin fața mașinii. Din fericire, femeia a reușit să traverseze, însă se putea termina mai rău.

Pietonii sunt sfâtuiți să fie foarte atenți și să nu traverseze prin locul respectiv întrucât șoferii se concentrează pe regulile de circulație din sensul giratoriu, și s-ar putea astfel să nu fie observați.

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Să îl citez pe preamenegerul menegerilor orașului Sătmar după instituirea temporară a sensului giratoriu de la Burdea acum patru ani cum că între timp se va găsi o soluție pentru circulația pietonală din zonă? Doar că nu a spus concret la care timp se referea.😱
    În caz că vor reacționa la articol vor spune eventual că maid după ce se va finaliza sensul giratoriu. Cea cu Paștele Cailor e termen rezonabil??? Vă bateți joc de bătrâni și de mamele cu copii mici. Nu că ar fi prima dată dar totuși …. Acum în prag de alegeri după ce v-ați făcut de kaka cu covidul tot pe seama bătrânilor. Mașinile să circule că de acolo vin voturile. Iar pe simpli alegători nu mai bagă de seamă nimeni.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Adevarul e ca lipseste realmente posibilitatea trecerii la baza podului de pe o parte pe cealalta.
    Unul care coboara pietonal podul pe partea dreapa si vrea sa o ia catre Soarelui, trebuie sa faca pe jos un ocol pe la “Carei sa se intoarca prin Satmarel ” ca apoi sa intre pe drumul Soarelui…
    Oricit de intelegator ai fi, e prea mult.
    Pasaj subteran sau suprateran…….!

    • remy martin Răspunde

      Sau poti sa cobori treptele de langa cimitir, sa treci pe sub pod si sa iti continui drumul pe partea stanga pe langa acesta…

  3. Eu Răspunde

    Sigur că da,mă gândesc că a-ți observat cum trec “oamenii” strada și pe trecerile de pietoni în sir indian,asta nu punctați,nu? Asta nu mai punctați,nu a-ți vrea sa fie treceri de pietoni din 50 in 50 de metri?? Și eu sunt de foarte multe ori pieton,dar nu mi sa părut deloc așa de dificil de trecut strada nicăieri în oraș,așa că nu tot plângeți că nu aveți aia că nu aveți cealaltă,pt la cum se prezintă și cetățenii acestui oraș și ai acestei țări și ce avem este cam prea mult și nici ce avem nu știm să îngrijim și să apreciem.
    O seară bună.

  4. Y_grec Răspunde

    Trebuie sa fii tembel simptomatic ca sa o iei spre cart.Soarelui per pedes prin intersectia Burdea . De ce nu coboara de pe pod si trece direct pe str.Uzinei pe langa Textila si ajunge-n 2 minute ?

    • observator Răspunde

      Pentru că nu vor să treacă pe lângă “domiciliul” tău unde stai fără forme legale pe Ostrovului. Mai ales femeile. Ziua în amiaza mare nu ești în siguranță acolo darămite dis de dimineață sau seara când se merge sau se întoarce omul de la serviciu ca acei năpăstuiți ai soartei să poată să întindă mână pentru ceva mărunțiș. Oare de ce sunt săli de jocuri tocmai în Soareului? Oare? Și merg bine.
      Acum nu mai contează care cum circulă pentru că și floasterul e plin de zmei nedeclarați care se cred nemuritori. Asta până la proba contrarie. Dar nu poți desființa ditamai semaforizarea așa peste noapte fără să anunți oamenii posibil afectați și ani de zile să lași totul în coadă de pește! Eu cred că nici nu au idee cum ar putea rezolva circulația pietonală din zonă.
      PS. Sinonim cu modul de operare și de “rezolvare” a intersecției de la Burdea ar fi ca de exemplu să zicem de mâine s-ar închide brusc circulația auto în centrul vechi. Fără să anunțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.