Ultima actualizare: azi, 10:23
Locale

FOTO. Trupul bărbatului dispărut din Tarna a fost găsit într-un pârâu

Astăzi, în jurul orei 13:00, în urma reluării misiunii de căutare, trupul bărbatului dispărut de la domiciliul său din Tarna Mare, în data de 4 iunie a fost găsit într-un pârâu în pădure.

La misiunea de căutare au participat echipaje mixte de pompieri, jandarmi, polițisti, polițiști de frontieră, personal aparținând Direcției Silvice Satu Mare, SVSU Tarna Mare, SVSU Batarci, echipa Salvamont a județului Satu Mare, însumând 133 de persoane și trei echipaje canine antrenate special pentru cautare-salvare aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare respectiv Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

Întreaga misiunea de căutare a fost coordonată și condusă de către prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, în calitate de comandant al acțiunii, respectiv de către inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare, colonel Dima Nicolae, în calitate de comandant al intervenției.

4 comentarii

 1. Helga Kisz Răspunde

  Si ce expertiza are Bud ca sa coordoneze asa ceva ?

  • Pop Ioan Răspunde

   Expertiza nu are , experienta nici atit. Trebuia testat Tuaregul in teren fara sa fie luat la intrabari de genul ce cauta masina de serviciu in zona.

 2. dacia Răspunde

  O fi o ruda de a lui.

 3. Satmarean Răspunde

  Ceva o fost, că tare mare forfotă o fost în orice caz !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.