Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Vandalii distrug arborii din oraș. Mesajul Primăriei Satu Mare

Mai mulți arbori din municipiul Satu Mare au fost distruși de vandali. Pe deoparte, primăria și cetățenii plantează, iar pe de altă parte vandalii distrug tot ce le stă în cale.

„Arborii sunt ai orașului și reprezintă adevărate perdele verzi în jurul locuințelor noastre! Din păcate, autorii faptelor de vandalism continuă să distrugă arborii pe care i-am plantat în ultimii doi ani. Cel mai recent exemplu, pe str. Ioan Slavici, unde, unul dintre arborii plantați anul trecut a fost rupt de acești vandali!”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.


3 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    -tot zic ca să nu se taie ce era chiar așa amărât sau bătrân cum e până nu se prinde ca lumea copacul nou plantat. Nu e o noutate, acum mulți ani așa se făcea.
    -cred că cine rupe nu sunt neapărat niște derbedei. Vezi și cazul copacilor rupți cu mâna de mai multe ori în fața bisericii catolice de lângă fostul cinema Popular. Logica țiganilor de la Florisal – nu crește copacul, nu cad frunze deci mai puțină muncă.

  2. Unu' Răspunde

    Păi nu s-au cheltuit o grămadă de bani publici pentru achiziția camerelor de supraveghere!?!? Păi nu plătim noi o trupă de gardieni publici care ar trebui să vegheze ce se întâmplă în oraș?!?
    Puiule, ce laba ursului frecați?!? Marș la lucru, nu mai frecați menta!!!
    La cât câștigați într-o lună ar trebui să fie ordine în oraș, din toate punctele de vedere!!!

  3. s Răspunde

    Si pe mine mă deranjeajă!Lăngă casa a fost rupt copăcelul plantat!Il am pe cameră!Dar poate ar trebui să intelegem că este o formă de revoltă impotriva unui primar sovin,anarhic si cu mintea dusă?Doar zic,prietenii nostri unguri poate stiu mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.