Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Primarul din Carei cere redeschiderea spitalului: „Nu se mai află niciun pacient cu Coronavirus”

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, solicită autorităților abilitate să redeschidă Spitalul Municipal Carei pentru bolnavii din localitate și din zonele înconjurătoare, cu atât mai mult cu cât, de o bună perioadă de timp, în spitalul careian nu mai sunt tratate persoane infectate cu coronavirus.

„Înțeleg că, la începutul pandemiei de coronavirus, au trebuit luate măsuri imediate pentru prevenirea apariției și răspândirii COVID-19, printre acestea numărându-se declararea spitalului din Carei drept spital suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. În schimb, nu mai înțeleg de ce spitalul din Carei este închis în continuare bolnavilor din zonă, în condițiile în care de câteva zile bune aici nu se mai află niciun pacient cu coronavirus.

”Solicităm insistent reanalizarea acestei situații și redeschiderea spitalului din Carei pentru bolnavii din municipiu și din zona înconjurătoare. Așa cum s-a putut în cazul policlinicii, considerăm că se poate și în cazul spitalului. Sper că și personalul sanitar din spital este de acord cu noi”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Până mai au măști și teste de vânzare nu prea cred, trebuie să vină valul 2 să vândă stocurile. Abia apoi dispare virusul.

  2. Garuboz Răspunde

    Da nare voie sa-l deschida pana nu le da prima de risc ,ca trei luni semi ciubuc.

  3. hingeru Răspunde

    Fara bolnavi se iau asa salarii? Acuma nu vor cresteri salariale? As vrea sa vad cat s-a cheltuit cu 10 sau 100 de bolnavi care au fost acolo tratati. Se puteau trimite linistit la tratament in Germania din atatia bani. Si multe alte centre in oras unde statau oamenii strazii si ieseau dimineata la fumat si pana la tomberon la cautat tigari si chistoace.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Face gargara, sa abata atentia ca nimeni de pe “mosia” lui nu si-a depus inca declaratia de avere. Si unii asteapta cateva zile, sa se incadreze cu niste “donatii” dupa ultimele 12 luni de la completare, ca atunci li se pierde urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.