Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Monica Chiș, instalată oficial în funcția de director al Casei Corpului Didactic

Prefectul Radu Bud a participat astăzi la instalarea noului director al Casei Corpului Didactic Satu Mare, Monica Liliana Chiș, odată cu încetarea, cu data de 29 mai 2020, a mandatului fostului director Ioan Vasile Viman, funcție exercitată pentru o perioadă de peste 3 ani după împlinirea vârstei de pensionare.

Monica Liliana Chiș este cadru didactic la Școala Profesională ”George Coșbuc” din Medieșu Aurit și a fost numită director al Casei Corpului Didactic Satu Mare prin ordinul ministrului Educației și Cercetării din data de 28.05.2020, până la sfârșitul anului școlar 2019-2020, cel târziu până la data de 31 august 2020, urmând să fie organizat concurs pentru ocuparea acestui post.

Instalarea a avut loc la sediul Casei Corpului Didactic, în prezența inspectorului școlar general Anișoara Boitor și a fostului director Ioan Vasile Viman.

6 comentarii

  1. Matrozul Răspunde

    Un reputat profesor ca Ioan Viman este inlocuit cu o profesoara din Medies.

  2. Garuboz Răspunde

    Pardon -invatatoare -nui acelasi lucru ,diferenta de studii dar ce conteaza partidu dicteaza!

  3. Satmarean Răspunde

    Felicitari .

  4. Alex Răspunde

    Metehnele dispar greu. Astfel de cazuri trebuie tratate mult mai serios. Cum naiba sa ocupi o functie ani de zile pana cand prinzi radacini. E inacceptabil daca vrem sa evoluam ca natie.

  5. R.C. Răspunde

    Astea toate vor trage Satu Mare pe dreapta (somnic), oricum este parcat de ceva ani !!!

  6. cetatean Răspunde

    Vedeți sistemul occidental sau american unde în instituțiile de stat sunt șefi care dețin funcții zeci de ani, asta pentru că sunt profesioniști. Sau credeți că la o firmă privată directorul se schimbă des? În niciun caz! Importanți sunt profesioniștii. Asta nu înseamnă că o educatoare dintr-un sat, nu poate să fie competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.