Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Romeo Nicoară: Persoanele condamnate definitiv pentru corupție rămân fără pensiile speciale

Persoanele condamnate definitiv pentru corupție nu vor mai putea beneficia de pensii speciale. Proiectul de lege inițiat de deputatul Romeo Nicoară a trecut de Camera Deputaților și merge spre promulgare.

,,Persoanele condamnate definitiv pentru corupție nu vor mai putea beneficia de pensie de serviciu („speciale”, cum li se spune în mod obișnuit)!

Proiectul meu de lege inițiat împreună cu Florin Roman, liderul deputaților PNL, a trecut și de Camera Deputaților și merge la promulgare. Este o luptă uriașă pe care au dus-o și o duc toți colegii mei față de aceste pensii „speciale” și iată că am reușit să obținem o majoritate la vot.

Se mai face un pic dreptate. Este un nou pas pentru a restabili echilibrul și respectul față de pensionarii care contribuie o viață întreagă și au o pensie normală.

Bine de știut: Această prevedere adoptată azi pentru toate pensiile de serviciu exista doar în cazul magistraților și parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali”, a declarat Romeo Nicoară, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.