Ultima actualizare: azi, 22:40
Locale

Consiliul Județean Satu Mare, anunț după protest! Se caută „strategii rapide”

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a făcut un anunț, printr-un comunicat de presă, după protestul codrenilor, în care precizează că se încearcă găsirea celor mai bune soluții în vederea finalizării lucrărilor pe DJ 193A.

Redăm integral comunicatul Consiliului Județean Satu Mare:

„Conducerea Consiliului Județean Satu Mare încearcă găsirea celor mai bune soluții în vederea finalizării lucrărilor pe DJ 193A, unul dintre cele mai mari proiecte ale ale Consiliului Județean Satu Mare, în domeniul rebilitării drumurilor județene.

În urmă cu câteva minute s-a încheiat o nouă rundă de discuții purtată cu reprezentanții firmei propusă de Tehnic Asist, pentru a prelua lucrările la “Autostrada Codrului”, în calitate de subcontractant. Astăzi au fost stabilite etapele necesare pentru finalizarea procedurii de subcontractare și încheierea actului adițional pentru realizarea lucrărilor rămase de executat.

Considerăm că nemulțumirea locuitorilor din zona Codrului față de suspendarea lucrărilor și starea precară a drumului, în special pe porțiunea Amați – Rușeni, este justificată, tocmai de aceea Consiliul Județean Satu Mare insistă pentru găsirea unei strategii rapide pentru a se continua reabilitarea drumului, în condiții de legalitate.”

Citește și:

Un comentariu

  1. Emil Răspunde

    Daca ii si govor la masa ii clar treaba….sigur se va face si in cel mai scurt timp……dupa alegeri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Mesajul protestatarilor de la Amați pentru Pataki Csaba: „Venim peste tine!”

Codrenii au ieșit, astăzi, în stradă, în localitatea Amați, chiar dacă protestul programat din centrul municipiului Satu Mare nu a...

Închide