Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Se redeschide Ștrandul Termal Tășnad din județul Satu Mare!

Se redeschide Ștrandul Termal Tășnad din județul Satu Mare, potrivit unui anunț făcut de proprietarii ștrandului.

„Avem deosebita plăcere să vă informăm că începând cu data de 19 IUNIE 2020 orele 08:00 Ștrandul Termal Tășnad își va REDESCHIDE porțile și va avea program normal de vară / sezon!
Având vedere situația actuala, turiștii sunt rugați să fie preventivi și să respecte regulile impuse de reglementările legale și de autoritățile relevante și locale!

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!”, se arată în anunț.

4 comentarii

  1. Unu Răspunde

    io ma sufoc 8 ore la munca cu masca dai voie la strnd la gramada

    • ... Răspunde

      Tu te sufoci de fraier. Sunt doua (2) bucati bolnav covid in tot judetul inregistrati. Drept concluzie peste 300000 de oameni umbla-n masca toata ziua. E logic ??? Sper sa fie obligatorie masca si in august. Vreau sa-i vad transpirand pe desteptii astia.

      • Unu Răspunde

        Fraier esti tu…tu crezi ca o port impotriva virusilor.
        O port sa nu.mi intre impuritati si substante chimice.

        • ... Răspunde

          Probabil aceeași mască neschimbată de 3 săptămâni – o lună. Porți degeaba. Cei care sunt bolnavi ar trebui să poarte. Pentru restul face mai mult rău decât bine. În județ practic nu sunt îmbolnăviri decât accidental. Noi de cel puțin o lună de zile suntem în alertă cam degeaba. Nu zic să nu fim atenți la igienă dar de prea mare igienă tot așa se îmbolnăvește. Oricum în multe magazine chiar și mai măricele deja se abandonează masca, nu se cere.
          PS. Abordarea oficială la covid este ceva ca și cum la HIV când s-a descoperit s-ar fi spus să nu mai facem sex și să nu mai facem injecții deloc.
          Tu de mine poartă masca de acum încolo și când nu se va mai cere. Nu se știe niciodată. O gripă aviară sau o infecție a pulpei de pește. Numai Mona să nu bei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.