Ultima actualizare: azi, 16:47

Naţionale

Noi măsuri de relaxare: Se redeschid casele de pariuri, loteria și jocurile de noroc

Noi măsuri de relaxare anunțate de premierul Ludovic Orban. De la 15 iunie se vor redeschide casele de pariuri, loteria și jocurile de noroc. În schimb, sălile de jocuri din mall-uri rămân închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.

Noile măsuri de relaxare au fost decise în urma unei ședințe a Comitetului Național pentru Siutații de Urgență, care a avut loc joi seara, iar propunerile vor fi cuprinse într-o hotărâre de guvern.

În plus, vor fi permise activitățile fizice desfășurate în grupuri de câte 6 persoane, nu grupuri de trei cum era până în prezent. Piscinele exterioare vor fi redeschise și se va relua și tratamentul balnear.

5 comentarii

  1. DANA Răspunde

    O ce veste minunata !…pacanele si jocuri de noroc…nesimtiti..

  2. Curiosul Răspunde

    Puteau rămâne închise definitiv, era mai bine așa….

  3. ... Răspunde

    Puneți întrebarea cine patronează bombele astea și mai puneți întrebarea câte taxe și impozite plătesc aceste porcării zise și săli de jocuri de noroc. Vă spun eu mari. Mă mir că nu au fost deschise mai repede. E mare foamea de bani.

  4. Mirella A. Răspunde

    Perfect de acord.Daca ar fi dupa mine le-as închide definitiv si irevocabil!!!

  5. Alegator Răspunde

    Sunt niste KK-ti. Spun una si fac alta! Si nu e prima data. Orban spune ca : „Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”… dupa care semneaza: ” Art.8 Se instituie obligaţia operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, îngrijire personală, primire turistică cu funcţiuni de cazare, precum şi activităţi de lucru în birouri cu spaţii comune în sistem deschis, de a respecta normele de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi al ministrului sănătăţii.” . … dar nu scrie niciunde ca se reia activitatea de jocuri de noroc. Niste mincinosi incapabili!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.