Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Slujbă în Piața Libertății. Duminică va avea loc Hramul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare

Duminică, 21 iunie, va avea loc Hramul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare, cu ocazia celebrării Preasfintei Inimi a lui Iisus. Sfânta Liturghie cu procesiune va începe la ora 11.00, în fața Catedralei Romano-Catolice.

Conform tradiției, Sfânta liturghie solemnă în limba română va începe de la ora 8.00 dimineața la biserica Calvaria, avându-l de data aceasta ca prim celebrant pe Vereș Stelian, suplinitorul parohului la biserica Sfântul Mihail din Cluj Napoca. Sfânta liturghie solemnă în limba germană va fi oficiată de la ora 9.30, de Simon Attila, secretar episcopal tot la Calvaria.

Sfânta liturghie cu procesiune va începe de la ora 11.00 în piața din fața Catedralei. Va fi oficiată de episcopul Eugen Schönberger, iar predica va fi rostită de Dr. Hankovszky Ferenc, vicar episcopal. Enoriașii sunt invitați să ia parte la sfintele liturghii.

2 comentarii

  1. Y Răspunde

    Nici o problema!Ne-ați închis in casa,ați interzis orice comunicare normala între oameni!Bine ați venit ungurilor sa ne inchideti și piețele !Ungure GABOR ,îți amintești când ne-ai interzis deplasarea de 30 August de la muzeu pana in centru?Stati-ar in gât !

  2. Jan Răspunde

    Nem lehet csinalni !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.