Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Un ‘’șofer’’ sătmărean le-a prezentat polițiștilor o copie xerox a unui permis de conducere fals

Scenă incredibilă în trafic, în județul Satu Mare. Oprit de polițiști, un tânăr le-a prezentat oamenilor legii o copie xerox a unui permis de conducere fals.

Ce spune Poliția:

Duminică, 14 iunie, polițiștii Biroului Rutier Carei au oprit în trafic, pe raza localității Moftinu Mic un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, din Terebești.

În urma controlului efectuat persoana de la volan au înmânat polițiștilor  copie xerox a unui permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie emis pe numele acestuia.

Întrucât documentul prezentat nu conținea elemente de siguranță și existau suspiciuni de fals, polițiștii au efectuat verificări în urma cărora au constatat că persoana de la volan nu deținea permis de conducere de nicio categorie.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. O fi ganta sau vanta Răspunde

    Se pare ca se umfla orezul între sindicaliștii polițiști din zona:Dixit ganta sau vanta ceva de genul:

    Bună dimineața ! Având în vedere ultimele “dispute” purtate în scris pe acest grup, din data de 11 iunie a.c., odată cu postarea de către dl. col. Avram Gheorghe (dacă dânsul răspunde la numele de scenă “avramsalvamont”) a unui articol de presă care îl viza pe dl. Dumitru Coarnă, vă informez că în cursul săptămânii 15-21 iunie 2020 Biroul Teritorial din I.P.J. Satu Mare al SNPPC va organiza un casting, pentru selectarea pensionarilor care doresc să fie incluși, cu pseudonime “la alegere” cu tot, într-un viitor grup de whatsapp care se va numi “SNPPC & COARNĂ FAN CLUB” ! Înscrierile și participarea la casting sunt “apsolut” opționale, în limita locurilor disponibile ! Spre satisfacția a 4 domni colegi, reprezentanți ai diferitelor “arme” și recunoscuți pentru “admirația” excesivă și necondiționată față de sindicate- în general și pentru SNPPC + Coarnă- în particular (vă știți, cei în cauză!), aceștia vor fi exceptați de la probele castingului și vor fi incluși din oficiu (dyetyilin) în viitorul grup ! Întrucât temele ce urmează a fi dezbătute sunt de mare actualitate (activitatea sindicală a organizației și a celor care o conduc) și pentru a evita implicarea în discuții a acelor colegi pensionari din prezentul grup care sunt preocupați exclusiv de problemele de resort, mizăm pe o participare rezonabilă din punct de vedere numeric și vă așteptăm cu drag la înscrieri ! Pentru detalii, subsemnatul vă stă la dispoziție, în particular ! Motto-urile viitorului grup : “Nu mor caii când vor câinii !”, “Câinele moare de drum lung iar prostul de grija altuia !” și “Jos labele de pe SNPPC !”
    Se pare ca una dintre asociațiile militarilor a fost căpușata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.