Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Furtună puternică în județul Satu Mare. Ploaie torențială, însoțită de grindină

O ploaie torențială, însoțită de grindină și vânt puternic s-a abătut asupra județului Satu Mare, în această după-masă, afectând mai multe localități din județ.

Cititorii PortalSM au surprins imagini cu vremea severă ce a lovit în urmă cu puțin timp localitățile Medieșu Aurit și Băbășești.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare Cod galben pentru mai multe județe din țară, inclusiv Satu Mare. Meteorologii se așteaptă la averse, descărcări electrice și vijelii. Avertizarea va expira abia în această noapte, după ora 23.00.

,,În Banat, Crișana, Maramureș și local în Transilvania și în zonele montane, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp”, anunță meteorologii.

Un comentariu

  1. Hm Răspunde

    Se pare ca n-a fost chiar asa puternica furtuna daca mai si filmeaza cu telefonul in mana (sac) si nici nu a tras pe dreapta ! Un adevarat virtuos d-nul respectiv !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.