Ultima actualizare: azi, 09:46

Locale

VIDEO. Individ căutat pe Facebook. Acuzat că a furat cutia cu donații pentru un bebeluș

Un individ este căutat pe Facebook după ce ar fi furat cutia cu donații pentru bebelușul Noel. Acesta a fost filmat în timp ce intră într-un cabinet medical din municipiul Satu Mare și pune mâna pe o cutie de bani, după care se face nevăzut.

,,Cutiuța cu donații pentru Noel a fost furat de individul de pe poză și video, marți, la ora 10.52, din cabinetul meu. Vă rog sa distribuiți ca să îl găsim. Cine are informații să mă sune – 0742.453.359”, au scris păgubiții pe Facebook.

Micuțul Noel, copilul în vârstă de câteva luni al unor orădeni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA1) și are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Noel suferă de o boală rară, SMA-1 (amiotrofie spinală musculară de tip I). SMA-1 înseamnă degradarea nervilor cu rol în mișcare, inclusiv a celor de la nivelul aparatului respirator, conducând inevitabil la deces prin stop cardiac. Vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică extrem de scumpă, care costă peste 2 milioane de dolari.

Noel are nouă luni și 1,2 milioane de dolari strânși. Orice sumă donată, oricât de mică, contribuie la salvarea vieții sale.

Cei care consideră că pot ajuta o pot face donând orice sumă de bani în următoarele conturi:

Beneficiar: ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL

Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601

Numele băncii: Banca Transilvania

Cod SWIFT: BTRLRO22

2 comentarii

  1. varu Răspunde

    Ăla pare ca merge la pont ,iar cutia parca i-a fost pusa la dispoziție, doar s-o ia….

  2. whiskas Răspunde

    hot hot dar si prost cand stii foarte bine ca atunci cand intrii in spatii inchise esti obligat sa porti masca ,eu as aplica o amenda pt. nerespectarea , legi covit 19 nu inainte sa il belesc cu un pic de sare,neiodata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.