Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

Orban: Orice creștere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi restricții

Ludovic Orban a făcut un nou apel la români să respecte măsurile de protecție și de distanțare fizică. Premierul a avertizat că o creștere semnificativă a numărului de noi infectări cu COVID-19 poate să ducă la noi restricţii.

,,Îndemnul meu către români este același: protejaţi-vă, purtaţi masca, respectaţi distanţa fizică de protecţie sanitară! Nu interacţionaţi de aproape cu oamenii. Este adevărat că în aer liber nu eşti obligat să porţi mască, dar dacă nu porţi mască, am văzut locuri în care erau oamenii unul lângă altul, nepurtând mască, în parcuri şi în alte zone. Dacă nu purtaţi mască, feriţi-vă să interacţionaţi de aproape cu alţi oameni care vă pot transmite virusul şi cărora le puteţi transmite virusul în cazul în care sunteţi infectaţi”, a declarat premierul.

Orban a adăugat că autorităţile au în vedere o „relaxare graduală” prin măsurile adoptate în starea de alertă, dar a avertizat că „orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii”.

3 comentarii

  1. ? Răspunde

    Lucovide, dar nu ai f..e tu,o mamă de câine?

    • x-ulescu Răspunde

      cica 35 % din romani ar alege pnl-ul si pe orban,asa sa fie ?

      • cârcotaş Răspunde

        Da, dar numai dacă nu măreşte pensiile cu 40% şi impozitează pensiile speciale plus să corecteze legile pesediste. Pe cine ai vrea să prefere? Pe PSD, ăia care ,,DAU” ? Pe ăia îi preferi tu care primeşti şi trăieşti din ,,primit”. Când ai ,,primit” ultima dată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.