Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO&VIDEO. Protest pe „Autostrada Codrului” din județul Satu Mare! Oamenii au ieșit în stradă

Chiar dacă protestul programat în centrul municipiului Satu Mare nu a fost autorizat de primărie, codrenii nu se lasă. Oamenii ieșit în stradă să își exprime nemulțumirea față de catastrofa de pe „Autostrada Codrului”.

Ajunși la capătul răbdării, codrenii au ieșit, începând cu ora 15.00, în fața Bisericii Ortodoxe din localitatea Amați. Așa-zisa autostradă a Codrului a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar oamenii și-au propus să tragă un nou semnal de alarmă și să ceară socoteală autorităților județene.

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, prezent la protest, l-a sunat pe actualul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, însă acesta nu a răspuns la telefon. Oamenii vor să vorbească cu el, să primească o explicație. Înainte de protest, Pataki Csaba, a fost invitat să dea explicații la protestul organizat astăzi în Amați, cu privire la dezastrul de pe Autostrada Codrului, însă acesta nu s-a prezentat la protest.

VIDEO – Primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea

VIDEO – Fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, luat la întrebări de către protestatari

Citește și:

2 comentarii

  1. Serena Răspunde

    Alo TVsamtel, s-a filmat cu interfonul de poarta? La orice amarat de telefon, deja ai rezolutie de HD.

  2. Adi Răspunde

    Ce mai vreți , dacă unul ca Coica Dorel Costel mai este in politică nu mai avem speranțà. Trebie să scăpăm de astfel de oameni nuli .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.