Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident între Satu Mare și Valea lui Mihai. Un microbuz cu opt pasageri a ajuns în șanț

Traficul a fost îngreunat, sâmbătă, în prima parte a zilei, pe DN19 la ieşire din localitatea Valea lui Mihai după ce un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri, a ajuns în şanţ, informează Bihoreanul.

,,În 25 iulie, la ora 9.30, pe DN19, în afara localităţii Valea lui Mihai, un bărbat de 49 de ani din Săcuieni în timp ce conducea un microbuz dinspre Valea lui Mihai înspre Satu Mare, în momentul în care a ajuns într-o construcţie rutieră pentru calmarea traficului, situată la ieşirea din localitatea Valea lui Mihai, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie. ,,În urma accidentului rutier, patru persoane, toate din Săcuieni, pasagere în mcirobuz, au suferit leziuni uşoare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările.

Sursa: Bihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.