Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, invitat diseară la emisiunea PortalSM LIVE, la ora 19,30

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, este invitat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de Gil Pietrar, diseară, începând cu ora 19,30. Principalul subiect abordat va fi candidatura sa la Consiliul Județean Satu Mare.

Cum funcționează emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală, cât şi naţională.

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio.

__________________

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

22 comentarii

  1. c-block Răspunde

    No! Asta va fi emisiunea pe care NU o să urmăresc! Asta-i sigur!

    • mae Răspunde

      o sa o urmarestii sigur …ca o sa fie interesanta

      • c-block Răspunde

        Vrei părerea mea?🤢 Aș fi bucuros să cunosc un program al unui liberal dar NU din partea dumnealui. Din ce rezultă prin declarații el confundă încă atribuțiile primăriei, consiliului județean, prefecturii etc. După atâția ani de politică eu zic că ar trebui să știe. Se cheamă varză. Din păcate. Și demagogie. Oricum tără udmr în județ nu poți mișca. Dacă acum face sânge rău și să zicem iese nu poate conduce județul decât cu pesede. Altă minune! Nicicum nu e bine.

  2. adrian Răspunde

    Un candidat foarte controversat , implicat in multe afaceri dubioase si inconjurat de oameni dubiosi si raufamati . nu este potrivit pt o functie de conducere . Pnl si -a pus un candidat total nepotrivit

    • c-block Răspunde

      Sunt două persoane liberale care în veci nu au câștigat un mandat doar au fost numiți. Te la să ghicești.

  3. Sathmarer Staatsbürger Răspunde

    Nu il cunosc, nici nu vreau sa il cunosc, nu stiu ce afaceri are sau nuare, dar sa intri intr-o campania electrorala cu un scop principal si anume sa “zdrobesti” UDMR-ul de la putere ma ingrijoreaza si ma face trist.
    Astfel se nasc dificultatile intre natiunile in judet. Hai cu un program sa vada lumea ca da ai ceva in cap, ai un plan, sa fie cetatenii convinis ca tu esti omul potrivit.
    Sa nu arunce mata in curtea altora, si vina planuri concrete si fundate. De idei nu avem nevoie pentru ca avem si oi.

    • c-block Răspunde

      Dacă sapi în arhive mai vechi vei găsi rezultatele alegerilor locale precedente. A mai fost dumnealui candidat la Primărie. Caută și te vei edifica. Ceri ceva imposibil de la el.

    • pace intre popoare Răspunde

      Ioi draghe, stai calmeto pueri,nu-i singurul care iubeste iudeomereii de nu mai pot!!!Ca să nu disperi inainte de termen,citeste programul lui Gabor-pasa ot Debreten.Si dacă tot ai făcut efortul nemaipomenit de-a-l intelege,caută-l in sfânta realitate sătmăreană si dacă te impiedici de el strigă IOI ISTEN!Oricine isi doreste să bată ungurii la votul etnic!Cine poate ,va aplica frătia intre popoare pe pământul strămosesc al românilor!
      Cat despre oi recomand să le tii in curte că vin diasporezii tuciurii ce vorbesc limba cailor si ti-le fură!
      Da’ ce preocupat esti de păstrarea armoniei intre ‘’natiunile’’ din judet…Parcă se aud focuri de flintă mereu!
      Gabor-pasa,mai ai prieteni din ăstia,ce te ajută să infrângi altă natiune…

  4. mae Răspunde

    ba macar este roman,stie sa vorbeasca romaneste,este tinar,este avocat,,,,e ceva nu ………trebuie incercat ,,,,,apoi nu stiu ce afacerii dubioase,sint doar povestii.minciunii

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      Sincer sa fiu, nu ma intereseaza ce natie e, poate sa fie rus, neamt, nu asta conteaza, dar se vede ca ptr unii asta e primul lucru si dupa, vin cele necesare.
      Imi place patriotismul si e un lucru bun insa pe mine sincer nu ma ajuta cu nimic, la buzunare, la siguranta copiilor si a parintilor.
      Cert este ca trebuie sa vorbesti limba tarii incare traiesti, mai ales daca esti o personalitate din politica. Daca ai un accent mai slabut, dar ai un vocabular dezvoltat asta insa nu ma deranjeaza.

    • odi Răspunde

      e o gluma sinistra, aia e

    • Tu Răspunde

      Care limba romina. E ungur get pe get.

  5. Satmarean Răspunde

    Eu votez Cozma calaretul!

  6. hingeru Răspunde

    mai bine votez calu

  7. de aici de loc Răspunde

    Că tot văd preocuparea unei alte ‘’natiuni’’cum zice Sathmarer Staatsbürger,pentru un candidat romăn as vrea să-i amintesc-desi nu cred că stie-că zilele acestea se implinesc 101 ani de când ne-am ”pus mintea ‘’ cu mândra natie a domniei sale si le-am tras o mândră de bataie de la Tisa până-n Budapesta.In 4 zile armata română a parcurs 105 km punând pe fugă guvernul Garbai-Kun si i-a pus sa=l salute pe Generalul Mărdărescu pe Bulevardul Andrassy al Budapestei ocupate!Au rezistat amândouă natiunile atunci,vor trece si acum peste candidatura lui Cosma,nu trebuie să dispere măndrul ungur sau austriac pomenit mai sus…Măcar de i-ar bate la vot,doar că românii nu mai sunt cei din 1919 iulie -august!Ori nu Cosma si Coica,că ceilalti isi caută identitatea in alte tări!

    • Ro Răspunde

      Bine ai scris. Armata rrumena a mers pina la Budapesta , cind ei au fost infrinsi de altii. Maghiarii au adus civilizatia in Ardeal. Nu uita de memorandumot lui Iuliu Maniu catre Regele Rrumeniei.

      • de aici Răspunde

        @Ro:din ciclul unguri prosti au fost/si-or fi până pleacă in tara mumă!Că nu-i asa departe,părăsesc pusta si se duc,de n-ar mai veni ,până in podisul mongol!Se vor reântregi cu lapte de iapă,brânză de măgărită si prostie de huni!Drum bun,cale bătută…

  8. Ro Răspunde

    Mândra natie? Nici nu stii ce natie ai . (Peceng , Cuman?) Tara de 100 ani. Ardealul are 1000 de ani.

    • de aici Răspunde

      @Ro :pune dracu’mâna pe carte…Ce stii tu venetice,despre ung-bung…pecenegii si tătarii?Nici să numeri nu ai reusit si vrei să faci istorie!Out-deci pleacă-dacă nu-ti place!Râde lumea de voi si Ungaria kici!

      • realitatea Răspunde

        Din ciclul de epistole fără destinatar “Vom fi iarăși ce am fost și chiar mai tău decât atât”. Tu nu îți dai seama cât de depășit ești cu toată mândria ta? Tu ce te mândrești măi? Uite-te numai lmprejur! În r@h@tul ăsta în care suntem tocmai cu ungurii ai problemă? Restul e ok și oricum pentru orice ungurii sunt de vină? Du-te și te răcorește până nu se închid terasele iar!

  9. Sathmarer Staatsbürger Răspunde

    Hai ca pe deoparte va dau dreptate cu Istoria, dar aici am mai putea discuta cine cu cine si cand. Dar hai sa luam un pic pe plan econimic. Apropo, nu usnt prieten nici cu un candidat nici cu altu, nici nu tin la nici unu.
    Bun. Cate fabrici romanesti avem in municipiu sau in judet? Cate mii de locuri de munca au asigurat investitorii din tari unde se vorbeste limba germana?
    Acum o savina desteptii si o saspuna ca dau salarii de c…t, dar totusi vorbim de mii de locuri de munca. Exista o singura fabrica romaneasca in judet. Nu vorbesc de agenti comerciali!!!!
    Deci fratilor ar fi bine ca pentru totdeauna sa va scapati de frica ca ungurii vor sa recucereasca Ardealul. Stiti si voi ca e ceva imposibil. Nu sunt maghiar, ma simt cetatean roman apartinand unei minoritati.
    Ce ar fi daca am pune la o parte faza asta cu natiuni si ma discuta despre planuri sau am cere de la candidati indiferent cine planuri care sunt bine gandite si un fundament. Faza ca o facem si o sa avem, e veche de 30 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.