Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Adrian Cozma: „Îmi dau demisia de la Instituția Prefectului în momentul în care îmi voi înregistra candidatura la BEJ”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a spus că va demisiona de la Instituția Prefectului în momentul în care își va înregistra candidatura în mod oficial la Biroul Electoral Județean. El a precizat, în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de jurnalistul Gil Pietrar, că ar fi făcut acest lucru mai repede dacă nu s-ar fi avut în vedere amânarea alegerilor.

„În momentul în care îmi voi înregistra candidatura la BEJ, am să îmi dau demisia de la Instituția Prefectului. Este absolut firesc, este normal. Cred că o făceam mai devreme, dar având în vedere că a fost discuții privind posibilitatea amânării alegerilor, am zis totuși până când îmi voi înregistra candidatura la BEJ în mod oficial. Atunci va fi momentul în care am să strâng mâna domnului prefect, cu care am avut și am o relație de colaborare extraordinară. Atunci o să îmi iau rămas bun de la colegi, și fiecare pe drumul lui”, a declarat Cozma, la PortalSM LIVE.

Emisiunea integrală:

11 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Mars la sapa!

  2. unu Răspunde

    as fi curios media celor 4 ani de la liceu forestier- industria lemnului, ce te a recomandat in aceasta functie.

  3. c-block Răspunde

    Prima veste bună. Dar acolo să și stea!🙏

  4. ionel Răspunde

    adisor da-te in slobozeala cu figurile tale de 2 lei,tu nu esti instare sa ocupi nici functia de portar la CJ,nu de presedinte,lasa-te pagubas ca nici mama dracului nu te va vota!

  5. crina Răspunde

    Sa nu uitam ca acest personaj mirific face parte din vechea garda PDL,care era pe cai mai cand cretinul de basescu a taiat pensi si salarii si si-a batut joc de tara 10 ani!….pe asta il mai vreti?

  6. figaro Răspunde

    Bun, ok! Adica iti dai demisia, ca sa nu iti faci campanie pe banii publici. Dar pana atunci, ceea ce faci tu cum se numeste? Ca stim toti ca tu de fapt doar politica faci, nu altceva, la prefectura.

  7. relu Răspunde

    Vorbeste lumea ca si la prefectura numai de prostii te ocupi,nu te ocupi cu atributiile din fisa postului,,,,,,,da de la bibilica ta de cercopitec ce sa te astepti!!!

  8. Codurosu Răspunde

    Licelul la “Forestjungle “ Da facultatea de drept la “Cantemir sau Bogdan Voda’n loboda “ facultate de rang 3..4 sub VG ! Nu e trist ce se intampla la noi..nuu.. e jalnic si de-a dreptul penibil,penal in cazul unora ce duc tigari cu autocarele in Europa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.