Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Înghesuială la o terasă din județ, în plină pandemie. Câte 15 persoane la o masă

Înghesuială mare la o terasă din județul Satu Mare, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit autorului fotografiei, oamenii nu au ținut cont de niciun fel de distanțare fizică și s-au adunat înghesuit la mese.

,,Sunt minim 15 persoane la o masă”, spune sătmăreanul care a realizat fotografia, precizând că imaginea a fost surprinsă la o terasă din municipiul Carei. Oamenii au uitat de distanțare sau de faptul că numărul de clienți aflați la masă este unul limitat și s-au înghesuit să socializeze.

CITEȘTE ȘI:

18 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Neam prost ce suntem…..ne dam in gat unii pe altii….autorul fotografiei sa poarte masca sa fie vaccinat si sluga la guvern….fraiere

    • Nr Răspunde

      @alin prostule care esti inseamna ca si tu ai participat la chermeza aia,prostalaul Careiului ce esti,poarta masca in zona aglomerata fwutu ti m mwatii

  2. x-ulescu Răspunde

    guwernu NU respecta legile ,cu marirea punctului de pensie cu 40% din septembrie si cu dublarea alocatiei din august ..si cere poporului prost sa respecte legile lor tampite

    • Nr Răspunde

      Prostalaule daca se maresc cu 40% pensiile si alocatiile se dubleaza statul,desi spre drumul falimentarii,v-a intra sigur in faliment,asa ca prostalaule pune mana pe o carte si mai citeste ceva,cersetorule, nu mai tot scrie randuri de prostii pe care le debitezi zilnic Prostanacule

      • x-ulescu Răspunde

        proasta ii mata cand te-o fatat ai cazut in cap ! este o lege valabila . promulgata de werner , in vigoare ,care NU ESTE respectata !! ce pretentii mai are guwernu ca pulimea de rand sa respecte alte legi ?? pot zice ca si ei ca nu au bani de cumparat masca ,si atunci pot incalca legea

  3. 007 Răspunde

    Propun urmatorul articol de lege privind RESPONSABILIZAREA cetatenilor vis a vis de respectarea cerintelor de protectie a populatiei impotriva Coronavirus-ului.
    Art.1.a)Cetatenii gasiti ca nu respecta legea de protectie impotriva coronavirusului,vor fi amendati cu 500 lei si for fi introdusi intr-o baza de date nationala.
    b) in cazul imbolnaviri de coronavirus a unui cetatean ,spitalul va accesa baza de date centralizata cu sanctiunile si daca se constata sanctionarea ceteanului respectiv o singura data,va refuza spitalizarea lui pe o perioada de 30 de zile.
    b) la doua abateri va fi refuzata internarea lui pe o perioada de 60 de zile.
    c)la trei abateri va fi refuzata internarea 90 de zile.
    Daca vi se pare exagerat sau anormal va spun ca nu este CORECT ca tu care respecti legile si ajungi in spital pentru coronavirus, sa nu ai loc de cei care nu respecta si/sau nu cred in aceasta boala.
    Responsabilitatea statului sa fie fata de fiecare cetatean dupa cum respecta cerintele legale,indiferent pentru ce si de cine ?!Acest mod de triere este cel mai corect,daca Doamne fereste,se ajunge la selectarea internarilor prin lipsa locurilor la ATI…s-au deja s-a ajuns !
    Sa va aud zmeiilor ?!

    • x-ulescu Răspunde

      propun ca atunci cand guwernu nu respecta legea ,si populatia sa nu respecte legea,

    • Altu Răspunde

      @007,mai bine ai propune statului să respecte plătitorii de contribuții la sănătate. Intri în spital și cumperi medicamente din bani proprii, analize la fel,plus șpaga aferentă pt îngerași. Așa că las-o mai moale, din moment ce plătesc un serviciu să beneficiez de el . Dacă nu, să nu rețină banii cu japca și apoi te trimit la privat să mai plătești odată.

      • ... Răspunde

        La cât înghite sistemul de sănătate (nu numai la noi, global) așa ceva nu avea voie să se întâmple. Între timp virusul a suferit 38 de mutații dovedite de cercetătorii francezi așa că putem să ne ștergem undeva cu vaccinul care va fi. Trebuie schimbată modalitatea de abordare până se poate. Asta actuală se pare nu ajunge.

    • haha Răspunde

      Nu e rau ce zici,din ce propui se vede ca esti de dreapta,deci asa ceva s-ar putea intampla doar in dictatura. Si eu o gandesc la fel….stii cati s-ar duce in Campiile Elizee asa?

      • realitatea Răspunde

        Din contră. Asta seamănă foarte mult cu altceva. Te las să ghicești.

  4. Satmarean Răspunde

    Eu as propune altceva. Deoarece multi se plang ca platesc la sanatate si nu beneficiaza de nimic ,eu as propune sa plateasca cine doreste niste pachete de servicii si la o adica atunci cand chemi salvarea in caz de accident rutier, AVC, etc te verifica in baza de date si daca ai platit esti ajutat gratuit restul cu banii jos atat cat costa o spitalizare ,masa si tratament . Nu ai bani ……la revedere si D-zeu cu mila.

    • Altu Răspunde

      @satmarean ,da , foarte bine , și cu pensiile la fel să facă. Nu să plătesc eu la alții care lucrează la negru o viață întreagă. Banii de pensii să mi-i lase mie. Îi pun într-un cont și dacă cumva mor să rămână urmașilor. După sistemul hoțesc românesc, cotizez 40 de ani,mor la 65 și adio bani. Iar alții care au frecat-o toată viața trăiesc o sută de ani pe banii mei. Fuck România.

  5. Gyurkahurka Răspunde

    Hogy itt mennyi marha van…

  6. Satmarean Răspunde

    @Altu. Corect. Tot asa. Cat traiesti banii dati din venitul tau la pensie sa- i primesti inapoi. Cine nu a dat sau a dat foarte putin …….sa beneficieze dupa cat a contribuit. Nu tu ajutor social sau venit minim garantat. Sa vezi atunci ce interesati ar fi salariatii sa fie angajati cu , contract de munca si nu la 4 ore si ei sa lucreze 8-12 ore !!!!!!!

    • cârcotaş Răspunde

      Da, dacă n-ai ..norocul ” să mai trăiesti 30 de ani după pensie. Crezi că-ţi ajung. Vă pricepeţi la sistemul de pensii, ce să zic…

      • Satmarean Răspunde

        @ Carcotas Ghinion….ca sa citez un clasic in viata. Cotizeaza la pensii private pilon 2-3 etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.