Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Aparat de ventilație pentru bolnavii de COVID-19, donat Spitalului Județean Satu Mare de Episcopia Ortodoxă

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a donat Spitalului Județean de Urgență Satu Mare un aparat de ventilație cu turbină VG-70, în valoare de aproximativ 15.000 euro.

Oferind multiple tipuri de ventilație, dispozitivul îmbină flexibilitatea unui ventilator non-invaziv cu funcțiile avansate ale unui ventilator invaziv și va fi utilizat în secția de ATI pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Delegația de preoți a fost condusă de Arhiereul-vicar, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, care le-a mulțumit medicilor și reprezentanților spitalului pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru salvarea vieților omenești.

Doamna doctor Neli Lucia Moroșanu, medic specialist în anestezie a preluat noul ventilator, declarându-se foarte încântată de funcționalitatea acestuia în baza experienței cu aparate de același tip pe care le deține deja spitalul.

Un comentariu

  1. Vorona Răspunde

    Asta ii cadou de la fiara din București
    FutuVĂ n gura de preoți handicapați mai faceți cadouri la spitale că sa nu va închidă ușile DumneDracului vostru cu toți sfinții și îngerii din Cur sa cante Aleluia Aleluia inca unul cu COVID 19.

    SA VA IA BOMBELE PARLAMENTUL SI BISERICA CU TOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.