Ultima actualizare: azi, 11:08
Locale

Continuă războiul împotriva țânțarilor. Primăria cere sprijinul asociațiilor de proprietari

Primăria Municipiului Satu Mare a efectuat tratamente la sol și tratamente aeriene pentru combaterea țânțarilor. Pentru ca efectul să fie cel scontat, Primăria are nevoie de sprijinul asociațiilor de proprietari, a tuturor proprietarilor de imobile și terenuri din municipiu.

„Este absolut necesar să efectuați acțiuni de dezinsecție în subsolurile blocurilor de locuințe și a proprietăților private, precum și în grădinile și spațiile aferente. Conform legislației în vigoare, Primăria poate efectua acțiuni de combatere a țânțarilor doar pe domeniul public”, transmite Primăria Satu Mare.

12 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Da-ți cu soluții mai puternice din aer nu. diluate cu apă precum ultima dată !!!. Efectul a fost zero. Nu poți sta afară nici ziua nici seara din cauza țânțarilor. Domnule primar Kereskenyi Gabor vă rugăm frumos și insistent să dezinsectați orașul !!! E plin cu tot felul de insecte care atacă !!!. Mai ales că e foituială mare !!!

  • Altu Răspunde

   @satmarene,a stropit de covid,ăla e inamicul Nr 1,ce contează niște pișcături de țânțari care pot provoca boli mai grave.

 2. bla Răspunde

  Ce sa continue? Eventual incepe! Nu s-a dat cu nimic. S-a plimbat elicopterul .A trecut de 3 ori deasupra mea si s-a vazut clar ca nu stropea cu nimic. Scuze, a stropit cu banii nostrii!

 3. Dragnea Răspunde

  In Halmeu ne mananca tantarii!!!!! Primarul nu face nimic!!!!!!!
  Un bou umbla cu ATV ziua si noaptea in Halmeu… politia doarme… asteapta pensia probabil… wil wild west… am glumit… boul cu atvul e un cacat cu ochi…

 4. Mae Răspunde

  Cu ceva contra UDMR dacă s-ar putea da !!!!!!

 5. Sunt Cine Sunt Răspunde

  Frumos mai esti,n-am ce spune!Păcat că mai respiri!Dar sper din tot sufletul că nu mult timp!E bun Tatăl meu si Bunicul meu,sper că te rezolvă si pe tine!

 6. unu Răspunde

  nu se poate sta afara in curte din cauza tanatarilor, faceti ceva asta este insuportabil……………

 7. Latică Răspunde

  Toată echipa asta in frunte cu MASCULIC CSABA ar trebui scoasă la plimbare seara sa simtească pe pielea lor ce dezinsectie au facut si după aia să se laude in toate ziarele

 8. Ion Roman Răspunde

  Astia din PRIMĂRIE îi doare in cot de țănțari au salarii 5500 -10000 lei stănd in birourii 8 ore frecăd acte sa treacă ziua.

 9. ciprian Răspunde

  Astia cu stropitul doar ii trezesc din adormire…n-am avut tantari pana cand au inceput stropitul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.