Ultima actualizare: azi, 14:35
Locale

Biblioteca Judeţeană, închisă pentru public. Managerul neagă zvonurile privind COVID-19

Biblioteca Judeţeană Satu Mare a fost închisă pentru public începând din această dimineaţă. Managerul instituţiei, Lacrima Istrăuan, a declarat pentru PortalSM că are loc o igienizare şi a negat zvonurile potrivit cărora igienizarea s-ar face ca urmare a faptului că un angajat ar fi intrat în contact cu un pacient infectat cu COVID-19.

“Avem o perioadă în care facem igienizare, ne terminăm o parte din inventar. E vorba de câteva zile, maxim săptămâna aceasta. Acum publicul nu are acces, profităm să ne rezolvăm câteva treburi interne, dar nu o închidem. E vorba de câteva zile până igienizăm iarăşi spaţiile, să fie şi colegii protejaţi. Facem igienizări şi pentru că e necesar din când în când să facem, mai ales că documentele pe care le primim în bibliotecă le carantinăm, după aia le punem la raft.

Cât e deschisă biblioteca, igienizare ca lumea facem în ideea că dezinfectăm clanţe şi avem soluţie de deinfectat pe mâini, dar din când în când e nevoie să facem şi igienizări mai complexe”, a spus Lacrima Istrăuan.

Întrebată cum comentează informaţiile care circulă în Palatul Administrativ, potrivit cărora un angajat ar fi intrat în contact cu un pacient infectat cu COVID, aceasta a răspuns: “Nu avem nicio persoană cu COVID”.

“Deocamdată, nu avem ceva oficial să ne spună ceva. Deocamdată, igienizăm pentru protecţia angajaţilor şi a publicului”, a adăugat managerul Bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Weekend cu sute de amenzi pe șoselele județului. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 24 – 26 iulie, activități de menținere...

Închide