Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Doi sătmăreni au dat lovitura la Loto. Cu câți bani s-au ales

Doi sătmăreni au dat lovitura la Loto. În urma extragerilor de duminică seară, două bilete câștigătoare au fost jucate la agențiile din Satu Mare.

La tragerea Noroc de duminică, 26 iulie, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câștig în valoare de 513.047,88 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 30-057 din Satu Mare și a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49 și 3 variante la Noroc.

La categoria I a jocului Noroc Plus s-a înregistrat la tragerea de duminică un câștig în valoare de 101.668,16 lei. Biletul norocos a fost completat cu o variant simplă la Joker și 2 variante la Noroc Plus, acesta fiind jucat tot în Satu Mare, de această data la agenția 30-016.

2 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Cum îl cheamă pe câştigător că noi tot contribuim la serviciu da’ în veci nu vedem nici numerele şi nici câştig. Da’ cel care adună banii şi-a făcut vilă. Eeee?

  2. Om Răspunde

    La stirea asta, nu se dau date. Poate nici nu e adevarat.. Doar se da din cand cate o stire sa mai prinda niste fraieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Biblioteca Judeţeană, închisă pentru public. Managerul neagă zvonurile privind COVID-19

Biblioteca Judeţeană Satu Mare a fost închisă pentru public începând din această dimineaţă. Managerul instituţiei, Lacrima Istrăuan, a declarat pentru...

Închide