Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Cinci cazuri noi de coronavirus la Satu Mare! Un nou record la nivel național

Până astăzi, 25 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 43.678 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.373 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.106 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 502 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 2165 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 24.07.2020 (10:00) – 25.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 15 de decese (12 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Gorj, Olt. 

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 1 deces la categoria de peste 80 de ani. 14 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.292. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 315 pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.087.783 de teste. Dintre acestea 22.511 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.182 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 9.329 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 11.616 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 25 iulie.

40 comentarii

  1. Hhhg Răspunde

    In Vaslui – 1 nou caz? 😀

  2. Altu Răspunde

    Se vrea stare de urgență și se va obține cu orice costuri. Mulțumim PNL.

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      Cred ca ai dreptate!

    • .... Răspunde

      Multumeste-le lui ponta, tariceanu, psd si CCR, pentru situatia in care s-a ajuns. Cat puteti sa fiti de ipocriti gunoaielor! Sa nu-mi dai reply ca ma pis pe parerea ta.

      • ... Răspunde

        Acesta a fost momentul artistic în care am zis că hai să reiau sportul național la furat orice! Și eu mă p…. pe tine!

    • doi Răspunde

      Esti prost rau de tot!!! Ce intrese crezi ca au idiotule ca sa-si puna lumea in cap? Uita-te idiotule ce se intampla in lume, restrictii si restictii din cauza idiotilor ca si tine!

  3. comentator Răspunde

    Zici că parcă ar fi o licitație! Nici din greșeală nu scade! Foarte bine! Ne închidem iar în case iar guvernul ne va duce mâncarea acasă!
    Cine a plecat totuși în concediu și se va trezi cu starea de urgență iar mai poate reveni?
    Deși e absurd ce se întâmplă.

    • .... Răspunde

      Da, este absurd, de parca nu au mai fost pandemii in istoria omenirii. Atata tot ca atunci nu exista facebook. Tot asa au murit oamenii, de ordinul milioanelor, saracii nu au avut posibilitatea sa dezbata pe retelele de socializare despre masoni, Bill Gates si alte bazaconi, ca poate mai traiau si astazi. Apropo, poate ti-ar conveni un razboi, ce zici nu ar fi mai bine?

  4. Altu Răspunde

    Unde este creșterea,de o lună, zilnic 5% din numărul testelor este pozitiv. Cresc numărul de teste crește numărul infectaților,scade Nr de teste ,scad infectații. Dacă ar crește procentul la 10 sau 20% din numărul testelor făcute ar fi îngrijorător. Și interesant e că din 8000 de teste făcute la cerere se găsesc 4 cazuri ,restul sunt rezultatul testelor făcute de stat. Echipele Dinamo, CFR toți au covid dar nu au nici pe dracu, atunci unde e panica. Sunt boli mai grave. Plus că în politicienii români și slugile lor nu poți avea încredere.

  5. Rodica Răspunde

    Altul din cauze subiective nu toți suntem fotbaliști unii au acasă părinți dragi altu are în familie persoane cu diferite afecțiuni și da nimeni nu trăiește veșnic dar dacă depinde de tine să mai trăiască câțiva ani ce ai alege? Apropo masonii sau bogatii lumii nu au nevoie să stai în casă pentru a se întâlni

    • ... Răspunde

      Doar că toată tărășenia este acum despre controlul mișcării populației că tare am luat-o cu libertatea asta în cap, e prea mare dinamismul și nu se poate controla. Unii vor o limitare, un control prin frică. Nu știu care e plăcerea lor. Și numai anumite cercuri, în mod interesant de dreapta, liberale. Dacă asta nu seamănă a masoni atunci nu știu ce. În mod interesant și la fotbal echipele atinse sunt cele cu afinități cu masonii. Asta nu mai poate fi ceva întâmplător.

      • .... Răspunde

        Ai dreptate, trei puncte, ti-au implantat antena 5G in masca.Sa te urmareasca pe tine, ca deh, esti o persoana foarte importanta. Pacat ca nu se poate face transplant de creier.

      • .... Răspunde

        Ha ha ha, ai uitat de Bil Gets (Bill Gates)…teoria conspiratiei… Apropo, al treilea pod peste Somes se construieste, sigur ca sa te prabusesti tu cu el. Si autostrazile sunt construite ca sa mori tu in accident. Penicilina a fost descoperita ca sa poata fi controlata populatia. Fie vorba intre noi, daca nu se descoperea penicilina tu poate nici nu existai, ca mureau strabunicii tai de cea mai simpla infectie. Da tu de unde sa le sti pe astea daca iti bati capu’ cu masonii…

      • Satmarean Răspunde

        ,, … ” iarasi ai aparut idiotule, bolnavul cronic pentru care se duce jumatate din bugetul Casei de Asigurari de Sanatate

        • .. Răspunde

          Acum idiot ești chiar tu pentru că nu e scris de mine! Ai picat de papagal. Nu observi dășteptule că vorbește exact invers cum comentam eu? Intenționat nu am reacționat să văd dacă sari. Pentru că văz că mai nou și punctepunctele sunt la căutare. Ei, ți-au trebuit exact două zile.
          Mai mult de jumate din fonduri dealtfel se duc pe spori, salarii și alte cele. Dar la nivelul tău e greu de priceput. Cățel de pază prost. Hauhau. Poți să rozi osul.

  6. Un cetatean Răspunde

    Doamna MACRINA, asa-zis director al DSP Satu Mare, poate ne spuneti si noua zona din oras cu posibilitate de contaminare cu COVID-19, sa o ocolim putin! Atat deocamdata!

    • .... Răspunde

      He he, intrebare de Radio Erevan, de exemplu ascultator: cum este mai mai bine sa faci sex? Cu geamul deschis sau cu geamul inchis? Raspuns radio Erevan: este bine sa faci sex si cu geamul inchis, si cu geamul deschis, dar cel mai bine este sa faci sex cu o femeie.

    • .... Răspunde

      Atat deocamdata…

  7. Cucu Răspunde

    Stați liniștiți nu exista se vor bani de la UE când aveam 200 de cazuri april mureau 50 pers. Zilnic acum avem 800 și mor 5 totul e o minciuna

    • garcea Răspunde

      bai desteptule , acuma avem 600 fiole de remdesivir , de aia mor mai putin , dar se termina repede , Trump a oprit toata productia pt ei….

  8. covid 19 Răspunde

    Te cruceşti văzand raţionamentele unora! Un pic de răbdare şi situaţia se va clarifica. Când nu vor mai fi locuri la ATI vom vedea explozia de revoltaţi cărora le vor muri bolnavii în case. Toţi vor urla că nu sunt băgaţi în seamă, că nu le răspunde nimeni la 112. Doar atunci se vor lumina UNII şi vor întoarce foaia cu inexistenţa sau neagresivitatea virusului şi o vor da pe alte teme: ineficienţa guvernului, că unii au avertizat, că de ce au fost măşti albe şi nu albastre, orice dar să-i scoată pe frustraţi în faţă…Apropo, am urmărit descrierea coronascepticului de către un psiholog la DIGI24. Interesant, zice să avem înţelegere faţă de voi şi multe altele.

    • .... Răspunde

      Perfect adevarat, subscriu.

    • Altu Răspunde

      Hai ,domnule Covid 19, fă niște calcule, pari inteligent. Ce ți se pare mai grav 200 de cazuri din 3000 teste sau 1000 din 20000 de teste? Matematică simplă. Sau mai bine stăm în casă 2-3 ani, și statul în maxima lui generozitate ne dă pe săptămână 1kil de zahar, făină, ulei și zahăr, și ei fură cat se poate. Și, bineînțeles tv și net, cât cuprinde , că asta trebuie poporului. Odă lui Arahat și Lucovid

      • .... Răspunde

        Du-te ma Altu… la pescuit, ca aburesti aici lumea… esti bolnav omule… Du-te ma, cu aritmetica ta… habar nu ai cum se calculeaza aria cercului…

      • ..... Răspunde

        Bre,daca ar fi dupa mine te-as tine mereu numa in casa….tu infectezi oamenii din jurul tau cu ce iese de dupa dinti/proteza. Nu-ti doresc tie si la camaradul tau (@…) sa va infectati..(sau de ce nu),sa vedeti ce fututi iesiti dintr-un virus ca asta.

      • covid 19 Răspunde

        @Altu, Matematica e simplă când o înţelegi dar şi când crezi că o înţelegi deşi eşti pe dinafară. Depinde pe cine s-au făcut testele. Poate din cele 20000 de teste 19000 s-au făcut la cerere pe turişti potenţial sănătoşi, (ipotetic aceia merg în străinătate) si atunci raportul corect devine 1000/1000= 1>200/3000=2/30=1/15. Am exagerat pt. a înţelege că conteaza pe cine faci testele iar acum se fac teste mai multe pe potenţial sănătoşi decât la început când trebuia să ai simptome pt. a-ţi face testul. Ca o oglindă a ceea ce spun stau mărturie cifrele de la ATI care au crescut. Superficialitatea ta reiese şi din pocirea celor două nume. Care-i logica?

        • Altu Răspunde

          Auzi,Covidule dacă tu crezi tot ce îți toarnă reprezentanții statului mafiot român,treaba ta. Mai bine citește “O mie și una de nopți”,e mai credibil. Abia, aștept starea de urgență. Eu o să supraviețuiesc vreo 2’ani cu minimul necesar,dar să îi văd pe toti ăștia cu#stai în casă, că nu toți sunt bugetari să primească moaca de la stat.

        • matematica Răspunde

          @Covidule nouășpe, ia să-ți dau eu problemă de matematică dacă așa te dai expert!
          Deci. Într-un autobus sunt 3 călători. Coboară 5. Câți trebuie să urce în autobus ca să fie autobusul gol?
          Vrei și trei variante de răspuns???

  9. .... Răspunde

    Apropo Altu. Ce mai face prietenul Lukasenko? Este sau nu este Covid in Bielorus?…

  10. Altu Răspunde

    @,…’ eu nu aburesc pe nimeni,calcule simple. Dar tu ai făcut învățământ online și pt tine 1-1=1. Calculează, loază,22500 de teste ,1200 de cazuri la care se adaugă rezultatele de la încă 11000 de teste efectuate în ultimele 48 de ore. Asta declară oficial Arahatu tău,sanatosule

    • vasilescu Răspunde

      Aiurezi cu explicatiile tale , ar trebui facute cat mai multe teste si gasite cat mai putini infectati , ca se fac mai multe teste nu e problema ci ca se gasesc infectati ,ce e greu de inteles ? Vezi ca in multe spitale nu mai sunt locuri , si medicamentele sunt pe terminate , la fel si doctorii.

  11. Altu Răspunde

    Apropo, Lukașenko,face ce face și Boris și Bolsonaro , foarte bine. Numai prostimea moare de Covid. Deci, și tu ai să mori. RIP “…”.

  12. Altu Răspunde

    Apropo, când noi ăștia ” nebuni” ziceam că spitalele Covrig primesc bani ,toți ați sărit în sus. Și ce să vezi ,spitalul din Carei primește 2 milioane euro,care bineînțeles se vor cheltui pt pacienți., în vise. Am o cunoștință internată în spital care în 4 zile a cumpărat din fonduri proprii medicamente de 300 Ron. Frumos nu, îngerii în alb veghează.

    • puncte puncte Răspunde

      ,,Altu” Sa-ti dau muwie de prost ce esti! Vorbesti de milioane de euro dar sunt milioane de lei tampitule si nu au fost inca primiti! Sa le sugi pwulele la toti ingerii in alb!

      • !!! Răspunde

        Iar duci lipsă de activitate sexuală de tot umbli cu organul în gură? Întreb așa și io. Măi, stai acasă și izolează-te că vine covidul și te ia. Dacă nu covidul măcar paranoia sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.