Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Cine este vinovat de accidentul în lanț dintre Botiz și Ciuperceni. Trei persoane rănite

Ieri, 22.07, la ora 15.35, poliţia a fost sesizată că între localitățile Botiz și Ciuperceni s-a produs un accident rutier soldat cu trei victime.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Ardud, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN19, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din față, condus de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Agriș.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Ardud a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din localitatea Certeze.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorilor auto din Ardud și Certeze și rănirea ușoară a unei pasagere aflată în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.