Ultima actualizare: azi, 10:38
Locale

Transporturi agabaritice prin județul Satu Mare. Traseul complet

Transporturi de mare tonaj vor trece prin județul Satu Mare timp de mai multe zile. Etapele de desfășurare sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Vă prezentăm traseul complet:

În perioada 23.07.2020 – 30.07.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Tăuții Magheruș – DN1C – Seini – DN1C – Livada – DN19 – Satu Mare – DN19 – Carei (varianta de ocolire) – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 – Biharia – DN19 – DJ190 – Borș PTF

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

În perioada 23.07.2020 – 30.07.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Borș PDF – DJ190 – DN19-Biharia – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 – Varianta de ocolire Carei – DN19 – Satu Mare – DN19 – Livada – DN1C- Seini – DN1C – Tăuții Magheruș. Vehiculul transportă echipament industrial.

Lățimea maximă a vehiculului este 4.8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cine este vinovat de accidentul în lanț dintre Botiz și Ciuperceni. Trei persoane rănite

Ieri, 22.07, la ora 15.35, poliţia a fost sesizată că între localitățile Botiz și Ciuperceni s-a produs un accident rutier...

Închide