Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Codrenii se pregătesc de un nou protest! Cu mașinile în centrul Sătmarului, pentru ”Autostrada Codrului”

Codrenii se pregătesc de un nou protest! Sătui până peste cap de promisiunile autorităților județene, oamenii vor porni din nou cu mașinile spre municipiul Satu Mare și își vor striga nemulțumirile în centrul orașului.

După ce în cursul după-amiezii de joi au protestat atât în Amați, cât și în centrul municipiului Satu Mare, oamenii de pe Autostrada Codrului vor ieși săptămâna viitoare la un nou protest împotriva Consiliului Județean. De data aceasta, codrenii se vor aduna în Amați și vor porni direct către Satu Mare.

,,Joia viitoare, în 23.07.2020 iar protest de la ora 17.00 în fața Bisericii Ortodoxe din Amați cu plecare în coloană în oraș. Civilizat ne putem exprima nemulțumirile, sper sa fim în număr cât mai mare”, anunță organizatorii protestului.

CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Vedeti ca limita pe autostrada e de 130, fie ea si a petricului. Ma scuzati, a codrului.

  2. penibil Răspunde

    Hulpe, daca ai ceva de zis, zi din prima! ii plin portalu de dume din astea cu subinteles… si noi suntem de la tara, nu pricepem… asa ca nu mai fa` pe inteligentu

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ziceam doar. Sa nu va prinda potera cu peste 130 la h, cand veti navali peste sefu cj-ului.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și atunci ce va fi? Pataki ce mai poate face? Pe cel care lucrează la drum îl doare în pwlă! Drumarii vor face exact ce le spune Strabag! Mergeți să demonstrați la Strabag. Eventual la Govor și la Ștef acasă. Să vedeți mișcare de trupe atunci !!! Să vă dau adresa sau vă descurcați fără mine? Ce putea face CJ s-a făcut deja. Să miște acum putorile de executanți!

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Patko nu poate pt ca…are Bmv? De la septar in sus, doare la basca? Pai bai votantilor de deputati…nu va fi autobahn pt ca nu are la ce. Voi vorbiti de autostrazi…a oasului, a codrilor, dar nu se justofica nici macar un DJ-u spre fundatura aia. Doar pt ca, al patrulea cel mai frumos peisaj din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.